0 oy
403 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (423 puan) tarafından

image

image

Burası İstanbul Sancaktepe İlhan varank eğitim ve araştırma hastanesi..

Doktor özellikle bebeğiniz için aşı olun. Virüs aşısız insan arıyor diyor. Biz burada ya sadece anneyi yada bebeği eve gonderebiliyoruz diyor :(:( Hanımlar dikkat edin kendinize

9 Cevaplar

+1 oy
(44,928 puan) tarafından
Hamile değilim olmadım asi nedense olamiyorum ya içimi korku kapliyo düşündükçe:(((
(423 puan) tarafından
Hamileyim yarın 2. Dozu olacağım. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Tedbir bizden takdir Allahtan
(44,928 puan) tarafından
Eşim de oldu çok kötü oldu onu gördükçe olmiycam dedim:(
(701 puan) tarafından
Ayy bende valla asidan ürkütüyorm kendimi napcm bilmiyorum muallaktayim is yeri gibi bişey olsaydi herkesle ayni anda olabilirdi böyle yemiyor çekiniyorum.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hamileliğimin 8. Ayındayım ve son 1 aydır bu kadar diretiliyor hamile aşı olsun hamile aşı olsun diye. Demesi ne kadar kolay. Hamile olmasam bugün gider yaptırırım, ama zaten duygusal bı dönemden geçiyoruz bir de üstüne bizleri böyle korkutup aşı olmaya zorluyorlar. Rabbime şükürler olsun bu aylara kadar geldim 2 3 kez temaslı olup test verdim çok şükür ki pozitif çıkmadı. Çıkmayacağı anlamına gelmez elbette ki. Ama hala aşı olma taraftarı değilim, olana saygım sonsuz. Doğurduktan sonra olacağım Allah'ın izniyle
(2,826 puan) tarafından
Hamile olup ölmeyen daha çok insan var. Ne olursa olsun mesele sadece aşı değil, bağışıklık. Hamileyken de değilken de, bağışıklıkla alakalı bu hastalığın zor seyretmesi.. Rabbim muhafaza eylesin herkesi
(5,321 puan) tarafından
Katiliyorum size son 1 aydir surekli bu tarz haberler gorur olduk, bende asi olana saygi duyuyorum ama kendim asi olma taraftari degilim. Hamilelikte krem bile kullanilmasi onerilmiyo normalde, bi de bazi ulkelerde yasakmis hamileler istesede olamiyomus, cevremde de asi olup ölenler oldu, bende dogum sonrasi dusunuyorum bakalim, bagisiklik destekleyici besleniyorum allaha emanetiz artik
+1 oy
(1,851 puan) tarafından
Bende hamileydim ikinci çocuğuma o zaman aşı daha cikmamisti kovid oldum ve bebeğimi 2 hafta erken aldılar ve bebeği bana negatife dönene kadar vermediler o hastanede ben evdeydim ne olur asinizi olun 
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Hepimiz Allah'ın yolunda gidicez ha öyle ha böyle Allah korusun bütün gebeleri
(803 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Bebeğime yada bana bişey olur diye korkumdan oldum ne yalan söyleyim bi sorun olmadı çok şükür ikinci doz ekimde olcak 
tarafından
Kuzu hangi asiyi oldun
(2,651 puan) tarafından
Snovack oldum canım
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Bende olayım hemen emziren  anneyim 
0 oy
tarafından
Rabbim korusun insallah ya 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Emziriyorum hala olmadım çünkü içimde şüphe var kafamı kurcalıyor parol bile zorunlu kalınca içiyorum 7 aylık kızım şimdiye kadar 3 kere anca içtim eşim olmayı düşünmüyordu ama bugün onlara yazı gelmiş aşı olmayanı  ücretsiz izne ayıracaklarmış bugün gitte oldu
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bende olmadım baştan da haberleri gördükçe geçende oldum artık haftam ilerlediği için Ekim'de kısmetse ikinci dozu olucam sinovac oldum ben hastanede falan bişi kaparım gidip geldikçe son aylarda diye korktum valla kontrole bile fazla gitmiyorduk ama artık mecbur nstydi bilmem neydicagirirlar

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 412 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 392 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 579 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu