0 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Offff hava çok sıcak Vantilatörün pervanesi dönmüyor onu yapmakla uğraşıyorum  havada esmiyorsa Vantilatör de kesmiyorsa ne yapayım ben şimdi :)))))) :D

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Duşa gir serinle :D

tarafından
Bazen oluyoki duşda kesmiyyo cano
-Reklam-
0 oy
(2,181 puan) tarafından
didi var o kesseeer :D diyip reklam yaparmisim :D valla kendimizi balkona attik az da olsa serinlik var 
tarafından
Hahay didi de kesmes Oyyy burda oda yok bikere ağaç kıtlığı var sanki dikmeye useniyolar ama ev yapmaya gelince tüm ağaçları kesiyolar böylede olunca sıcak iyice maffediyo
(2,181 puan) tarafından
aynen canim ya bizim evin onu acik neyseki balkon serin oluyo
tarafından
Allah inandırsın bayılcam nerdeyse o derece salı günü okadar beterdiki yine hava bayılcakdım tansiyonum  düşmüş meğerse dinlendim de öyle geldim eve gii yürüyemedimyaa
0 oy
(3,697 puan) tarafından

Valla hic sorma yavrum ya püf demiyor ruzgar baskin bi hava var bugün hiç  tadim yok:dizzy:

tarafından
O değilde ağaçlarıda kesiyolar ev yapmak için dikin desek dikmezler çok aşırı sıcak vuruyo esmiyoooo
(3,697 puan) tarafından
Evet bu gun daha da bunaltıcı bi hava var ya
tarafından
Niye soğumayo acaba ne zaman kış gelecek bu yıl bari şöyle doya doya kartopu oynayaydık
(3,697 puan) tarafından
Ilkbahar zamanı  yaz gelmefi diyordum serindi mayısa kadar ama simdi de cok sıcak diyorum gerci ben aşırı rahatsız  olmam ama kizim cok terliyo ))
tarafından
Ben zaten hiç sevmedim yaz gününü oldum olası ben kış insanıyım çünkü çok severim yağmurlu havalar karlı havalar falan tam benlikk
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Azerbaycanda dunden hava degiwti serinledi baya Ruzgarda var
tarafından
Keşke buralarada gelse offf
(1,254 puan) tarafından
Sen nerde yasiyosun canim?
tarafından
İstanbul küçükyalı da oturuyom
0 oy
tarafından
Ya affedersin ama ben popomun üstüne oturmayı çok özledim:( doğum yapalı oturamiyorm poccigim kötü:(
tarafından
Mehmedim geçmiş olsun canim benim kaynana da öyle olmuştu hatta ona da poccik dediler ama doktorlar anlamıyor canim anlasa bile tedaviyi bilmiyorlar kaynanam bi de iki kere oldu öyle şifacılar olur bilirmisin orda tedavi oldu
tarafından
Haklısın valla da gittikçe iyiye gidiyor sanki bide yaşlı bi neneye çektirdim kuyruk sokumumu.. kaburgama da annem zamanla geçer dedi o da gittikçe iyileşiyor şükür ondan gitmiyom bide artık hastanelerden bana iyice öğğ geldiii
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun inşaAllah geçer aynen doktorlar çok anlamıyor dediler bana da o yüzden pek gitmek istemedim.. sifacilari bilmiyorum heralde eski kırık cikikci teyzeleri fln diyosn?
tarafından
Evet canim onları diyorum inşaallah daha iyi olurdu
tarafından
Işte eşimin babanesi cekiyomus çektirdim 2 3 gün oturma dedi inşaAllah geçmiştir geçmezse yine cekcem dedi o da can yakiyo affedersin ama popoma elini sokup cekiyo :(( inşaAllah duzelmistir de bi daha çekmez:((
0 oy
(6,399 puan) tarafından

Bu yaz boyunca hic bu kadar sicak olmamsti burasi ustune nem :( yaniyoruz ilk defa kklimanin önünde uyuycaz bugün yaniyoruz valla su insaatta calisanlara işi agir olanlara rabbim yardim etsin❤

tarafından
Onlarıda görünce içim acıyo resmen diyorum ben dayanamazken bu sıcağa onlar napıyo acaba en ağır işde onların Vantilatörümde bozuldu pervanesi dönmüyo o bile bozuldu abartmiyorum valla bi serinlese azcık ne olur sanki
0 oy
tarafından
Kizimi uyudu bnde uzaniyorum dikislerm agriyor 
tarafından
Ağıramı zorladın naptin
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Icee teaa ic of deme ohh de :))
tarafından
Hahayyy didiii içecem giii ben soğuk çay sevmiyom bebem kaynar olacak illede
(2,351 puan) tarafından
Didiyi kanatip mi icicen didi de soguk :))

Bn seviomda gaz yapio bebege die komposto yapip komposto iciom :))
tarafından
O gazlımı rabiş ben gazlı icemiyorum yasak bana mide küçültme ameliyatliyim yaa gazlı içecekler kafein li icecekler falan hep yasak acı bol baharatlar ahh ahhh 2 yıldır özlemini cekiyorum onların ben
(2,351 puan) tarafından
Cnm kapali iceceklern hepsi gazli kutu meyvesulari bile..
tarafından
Yok içemem ben onlardan sadece limonata icebiliyorum onuda zar zor
0 oy
(2,561 puan) tarafından

Benm evim soğuk :ermm: gelin oturalim 

tarafından
Ayyy ne güzel olurdu ama cidden bazen ağlamak geliyo abartısız
(2,561 puan) tarafından
Yaa ben donuyorum evde :/ hatta usutmusum cok fena hasta oldum
0 oy
(458 puan) tarafından

Bende kara kara dusunuym Pazartesi 40 haftalik oluyoz ne sanci var ne acilma doktor suni sani derse naparim diye

tarafından
Canım suni sancı ilede doğum yapan var ama bakdılar olmuyo sezeryan olursun napcan hangisi sağlıklı kararsa onu verirler artık senin için üzülme allah büyük dua edelim
(458 puan) tarafından
Nasip yaa sezeryanda istemiyorm ama bakalim nasip
tarafından
Tabi canım olsun hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Aç bi didi ferahla canım :D

tarafından
Didi soğuk çay sevmiyom ben illede kaynar çay olacak sıcak olsa soğukta olsa alışmışım yaa
(3,136 puan) tarafından
Didi fuse tea onları kana kana içiyordum ilk aylar mide ağrıma iyi geliyordu :) kaynar çayla da pek aram yok
0 oy
tarafından
Konya serin yorganı aldim yatiyom 
tarafından
Bende isterim yün yorganı çekip yatmak ayy özledim sen öyle deynce
tarafından
Usuyom kiz ben
tarafından
Bende üşümek istiyom isteğe bak hele giii :))
tarafından
Az kaldı kısa  ozamanda  post acarsın donuyom  kizlar diye:)))canim
tarafından
Olsun sıcaktan iyidir bence ben kış insanıyım zati
0 oy
(145 puan) tarafından
Kocamı tatile gönderdim onun pismanligini yasamakla mesgulum suan :D
(145 puan) tarafından
Erkek milleti sevsede kendine heyecan ararmis kuzum bi programda bunu soyleyende erkektii :D
tarafından
Cokmu kalacak
(145 puan) tarafından
yook ay 3 gun
tarafından
İyi 1 gün geçdi bile:))
(145 puan) tarafından
Aynen yavrum. Kafani kuma göm dedim kumun altindan konusuyorum suan senle diyo :D
0 oy
(56 puan) tarafından
Canım ben orduda köydeyim yanımda soba yanıyor:))
tarafından
Ordunun neresi kız yağmur yagiyomuş cokda soğuk muş
(56 puan) tarafından
Gölköy  canim evet çok yağıyor
tarafından
Giii allah yardımcınız olsun yavrum çok zor toplamak kurutmak patosa vermekkk uzuunnn zahmett
(56 puan) tarafından
Evet ya bugün full  sel gidiyor  napıcaz bilmiyom

İlgili bir soru bulunamadı

403,974 soru

12,101,962 cevap

36,416 kullanıcı

...