0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (1,295 puan) tarafından
Biraz uzun olursa kusura bakmayın hanımlar şimdiden okuyan okumayandan Allah razı olsun bunu okuyan hanımlar ne derdiniz dileğiniz varsa Allah'ım yardım etsin şimdi benim bir oğlum var 2.5 yaşında ben bir çocuk daha yapmak istedim bir ara sonra dedimki kendime oğlumda sezeryan oldum ya o acıyı yaşamak tan bir daha korktum sonra korona virüs çıktı yangınlar falan bu dünyaya çocuk getirmek doğru deil şuan dedim sonra dedimki oğlum daha cisi öğrenmedi emziyorum zor olcak iki çocuk olunca işleri nasıl yapcam diye kafaya taktım sonra eşimin teyzesi Cocuklarinin arasında beş yaş var çok arasını açma düzenin oturunca sonra zor oluyor bida çocuk yapmak bakmak  uykusuzluk beziydi falan dedi bende şimdi yapmazsam kaç sene sonra sezeryan olmaya hiç cesaretim kalmicak hep korkcam dedim sonra dün tam kararimi verdim ve bugün malum Olan oldu ama kafama takılan bişey var oğlumda ilk denemede tutmuştu şimdi benim ikinci doz aşı zamanım geldi geçiyor eşimde çocuk yapcazya olma asi bide engel olur önümuze asi yan tesir yapar dedi birinci doz yapmadi bişey olmaz hem sen  ikidoz oldun bişi varmı dedim ama sen bayansin çocuk dogurcaksin diyor

10 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ayni seyleri dusundum bu ayin basnda ikinci asimida oldum ve bugün hamile oldugumu ogrendim insallah bir sknt olmaz dr gidince sormak lazim
(1,295 puan) tarafından
Ay Allah'ım sagsalim kucana alırsin valla kafam çok karışık hala ama ikinciyi şimdi yapmazsam ilerde
bida  sezeryan olmaya cesaretim git gide Azalacak diye yapmaya karar verdim denedik umarım çok uğraştırmaz rabbim bir sıkıntı olmaz umarım
(1,295 puan) tarafından
Bir aylikmi
(1,663 puan) tarafından
Amin canm hakkinizda hayirlisi olsun bende sezeryanim ve kizim bugun tam 2.5 yasinda ve yalniz buyumesini istemiyorum hem kardes hem arkadas olsunlar biraz ugrastik  bir sene kadar ama nasip simdiymis ben randevu aldim niye olmuyo diye doktora gidecktim hamile oldugumu ogrendim hayırlı sağlıklı olsuar gerisi bos
(1,663 puan) tarafından
Aynen bir aylik canm daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşı işini doktorunuz ile konuşmalisiniz. Aşıdan sonra çok hamile kalan var. 

Bir de başkasının düşüncesine göre değil de kendiniz ve eşinizin durumuna , düşüncesine göre çocuk planlayın. Kendi yaşadıklarınizi siz biliyorsunuz. Ben de sezeryan oldum ama gayet güzel geçti o yüzden ikinci çocukta o kadar dusunmedim. 

Hayırlsi olsun hakkınizda inşaallah
(1,295 puan) tarafından
Benimde ilk doğumum sezeryan  oldum güzel geçti yani kendimi çabuk topladim doktoroda bağlı yanı doktorum çok iyiydi eli hızlı ama hani o uyuşma geçiyor yürütüyolarya ilk o acı beni korkutuyo bida yaşamak
tarafından
Evet o yürümek zor ama dünyaya bir can getirmek kolay değil. O yüzden bir şekilde katlanıyoruz. Rabb'im kolaylaştırsin
(1,295 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(14,420 puan) tarafından
İkisi birden büyur canım ara verince zor olur

Aşıni ol sen doktorlar bas bas bağırıyi olun diye

Karar senin tabii

Baştaki duan içinde Allah razı olsun tatlım
(1,295 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah'ım kimin ne dilegi varsa iyi niyetli dilekleriniz kabuk etsin aynen Ara verince yeniden düzen oturmak zor oluyor
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Benim bebeğim var bebekten sonra aşı oldum ben gerçi ama biontech in doğurganlığı arttırdığına dair söylentiler bile var. Aşı üstüne hamile kalanlar yani. Ben sinovac oldum bu arada.:))
(1,295 puan) tarafından
Bende biontec oldum umarım engel olmaz
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Asini olup 1 ay sonra denemeye başlasaydın keşke kuzum bi danis kadın doğum uzmanına daha ayrıntılı bir bilgi verir sana 
(1,295 puan) tarafından
Ne bilim aşımı oldum ikinci doz zamanı geldi olmasam ikinci dozu nolur günü gecse
(7,095 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kuzum isteğe bağlı sonucta olmayabilirsin
0 oy
(120 puan) tarafından
Cnm ben kızıma ilk ay hamile kalmıştım şimdi ikinciye hamileyim bunu isteyerek sandimki kızım gibi ilk aydan hamile kalırım ama öyle olmadı 6 ay geçti ve dedimki aşımı olucam ondan sonra dedim ilk doz biontech oldum ve 10 gün sonra hamile kaldım öyle yumurtlama falan sık birliktelik olmadan yani aşının bı sıkıntısı olmadı çok şükür ikinci dozumuda oldum şuana kadar gayet iyiyiz ins bı sıkıntı olmadan doğum yaparım. 
(1,295 puan) tarafından
Rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin
(120 puan) tarafından
Amin cümlemize ins
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Çocuğa hiçbir zaman hazır olmuyoruz bence ayrı sorumluluk istiyor hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.. Allah hepinize yardım etsin sabırlar versin.. bende senin gibi düşündüm kızım 20 aylıkken gebe kaldım iki ay sonra doğacak inşallah.. aşı konusunda da şunu deyim bir arkadaşım gebelik düşünüyordu biontech oldu en az 3 ay gebelik düşünmeyin demiş doktor nedense...bende doğumdan sonra aşı olmayı düşünüyorum
(1,295 puan) tarafından
Vallami bende kararsız kaldım bu ay olmucam en azından bakalim
0 oy
tarafından
Bencede esini dinle canim
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Allh bliyo ya 8 aylık kızımn uyku sorunu olmasa hemn 2. Yi düşünüyorum
(1,295 puan) tarafından
Oğlum gündüz uyumaz oldu gece uykusu baya düzeldi
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bencede olma kimi dr. çocuk düşünüyorsanız 3 ay öncesi aşı olayını bitirmiş olun diyor. Yine senin kararın. Ben olsam olmazdım. 
(3,270 puan) tarafından
Kısırlık için demiyorlar bence. Başka etkileri için.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 325 göst.
20 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 648 göst.
0 oy
13 cevap 366 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 229 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (865 puan) tarafından soruldu

409,995 soru

12,327,044 cevap

39,122 kullanıcı

Kategoriler