0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Hanımlar hamile kalmadan önce Folik asit kullanımına baslayimmi yoksa ilk hamileliğimde oğluma tecrübem yok hamile olduğumu öğrendim de doktor Yazdı folbiol marka şimdi herkes hamilelik düşünmeye başlayınca kullanıyormuş bende alimmi doktora mi sorim

9 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Kan degerlerinizi baktirin gerekirse kullanimina başlayın 
-Reklam-
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce 3 ay hamile kaldıktan sonra 3 ay.kullaniliyor kullanabilirsin arkadaşım bı sakıncası olmaz
(1,300 puan) tarafından
Hangi marka alayim dha önce folbiol kullanmıştım
(1,554 puan) tarafından
Folio kullandım folic Trio kullandim benim bitane düşüğüm oldu o yüzden ben hep kullandım desem yeridir
0 oy
(391 puan) tarafından
Yine de sen bilirsin ama ben kullanmadım, bol bol semizotu, kuşkonmaz tükettim, onlarda folikasit aşırı derece de var.
(1,300 puan) tarafından
Himmm bende semiz otu severim yoğurt lumu sademi yedin nasıl tükettin
(391 puan) tarafından
Her şekilde de tükettim canım
0 oy
(8,902 puan) tarafından
Kulandım 3 ay sonra hamıle kaldım
(8,902 puan) tarafından
Bende hem yumurtalıklarımı gelıstırmek ıcındı hemde kıst vardı ondan sonra hamıle kaldım 3 ay surdu bıraz
tarafından
Benimde öyle canım 3 ay ınofolic 2 ay ınofolic artı klomen öyle bende de kist vardı baya da büyüktü drum korkmuştu çikolata kisti ne benzetmişti Allah'tan değilmiş şükür ki oğlumu aldım kucağıma :)
(8,902 puan) tarafından
Isallah darısı bana 23 haftalık 5 gunluk olduk :-) sende gule gule buyut
tarafından
15 aylık olduk bile canım tadını çıkar hamileliğin sağlıcakla hayırlısıyla kucağına al inşallah ❤️
(8,902 puan) tarafından
Amın ısallah❤️
0 oy
tarafından
Anlamadım smdı canm hamıle oldugumu ogrendım folık asıt doktor yazdı alıym mı dıyosun zaten ılk 3 ay kullanmamızı söylüyo doktor. Ben hanıle kalmadan 6 ay oncesınde baslamıstm folik asite bıde gebelıkde ılk 3 ay kullandm . Hamıleysen doktorunda yazdıysa alıp kullan tabıkı canm
(1,300 puan) tarafından
Yok ilk hamilelimde yazdi doktor kullandım üç. Ay şimdi yine hamilelik düşünüyorum kullanmaua basliyimmi ddim
tarafından
Doktorun daha ıyı bısy soyler bnece canm . Bn 6 ay oncesnden kullandm diafol du bnm kullandıgım
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Dr ada sorabilirsin. Ben devlete gittim kontrol gibi. Gebelik düşünüyorum dedim folbiol yazdı. Ama burda birileri ona ağır diyorlardı. Yine druna sorabilirsin. Özelde ki folidoce yazdı şuan onu kullanıyorum 
(1,300 puan) tarafından
Ben ilk oğlumda folbiol kullandım sorun yaşamadım yan etkisi falan olmadi ağır deildi
(3,331 puan) tarafından
Burda görmüştüm geçen pek bilgim yok benimde canım. İyidir onu da drlar veriyor sonuçta. Bende talsemi taşıyıcısıyım folbiol kullandım küçükken çok. O hastalığa yararı olmuyor pek ama zararını da görmedim :)
(3,331 puan) tarafından
Şimdi şöyle o zaman bana folbiol kullan demişti demekki hamilelikten önce veriliyor dr tarafından. Folidoce de iyi ama öncesi veriyormu bilmiyorum. O yüzden folbiol kullanmaya başla istersen iyi olur
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kullan canım sana bir zararı olmaz faydası olur 
(1,300 puan) tarafından
Tamam hangi marka alım sizce
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Ben hamile kalmadan once ilk 3 -4 ay kullandim. Hamile olunca da 3 ay kullandim. NBL pregna 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Ben doktora gitmistim hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamıştım bi zararı yok folidays marka kullanmıştım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 141 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 174 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

411,785 soru

12,396,206 cevap

44,174 kullanıcı

Kategoriler

...