0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından
Daha once konu acmistim oglum konusmuyor sinirli diye karar verdim pedagoga goturcem bursa merkezde yani osmangazi yildirim olabilir pedagog tavsiyesi verebilecek olan varmi doruk hastanesinde 4 yas alti oldugu icin bakmiyorlar lutfen bilen yardimci olsun

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok ama armut uygulamasından bakabilirsin bölgeni aradığın şeyi yaz çıkar orda hem yorumları da görürsün canım. Googleye de sorabilirsin burdan kmse çıkmazsa orda da iyi doktorların mutlaka yorumları oluyo Dr sitelerinde
(194 puan) tarafından
Insallah burdan cikar evet internette var ama orada olumsuz yorumlar yayinlanmiyor oyuzden buradaki fikirler heo dogru gelmistir bana
tarafından
Yok kız çoğu yerde kiler yaynlanıyo ben gördüm en azndan şikayet vara flan bak mesela bi doktor buldun ya adını yaz googleye şikayet flan diye yaz çıkar muhtemelen. Ama tabi burdaki yorumlar dha iyi evet gerçek kişiler olduğunu biliyoruz en azından :)
(194 puan) tarafından
Aynen cnm yarina kadar bulmam lazim
tarafından
İnşallah bulursun canım
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Canım aritmiti onerebilirim ama öncelikle şunu da belirtmek isterim naçizane fikrim öncelikle çocuk doktoruna götür orda bir baksınlar ondan sonra çocuk doktoru gerekli görürse zaten seni yönlendirir tabiki yine de karar senin
(194 puan) tarafından
Aritmideki pedagogmu yani 2 buçuk yasinda cok sinirli ve sadece bagiriyor
(1,292 puan) tarafından
Yok çocuk doktoru onerebilirim ama dediğim gibi yine de önce bir çocuk doktoruna götürmenizi tavsiye ederim çünkü muayene edecek olan o zaten sorunu anlayamazsa gerekli görürse pedegoga götürün der
(194 puan) tarafından
Cocuk doktoruna goturuyorum zaten dorukta doktorumuz o da pedagog gorsun dedi oyuzden
(1,292 puan) tarafından
O zaman bilemicem canım aritmide pedagog yok psikiyatri var pedagog Nilüferde var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16hurrem&02 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
30 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.

412,664 soru

12,424,077 cevap

45,377 kullanıcı

Kategoriler

...