Hadi uyumadiysaniz konuşalım askolar kızım beni o kadar sasirtiyorki bazen ağzım açık kalıyorum .. akşam üstü taytini giydiriyoruz annem kafam dan tut düşme dedim haha bı baktım kendi kafasını tutuyor sıpa dedim o kadar hoşuma gittiki bide anlamaya başlaması çok hoş uma gidiyor geçen gün annem bardağa meyve suyu koydu kızım hadi cabu iç kafana dik dedi bizim akıllı kafasına diktı yani saçına başına döktü ee suç kimde bizde çocuğa kafana dik dedik annem diyor siz mi saftiniz bebekken bu kucok akıllı anlamadım diyor )) sizinkiler nasıl sizi nasıl şaşırtıyor
Ay bazen diyor anne napıyorsun diyorum göbek atıyorum keyiften tam böyle iş yaparken soruyor aldığı cevap bu malum. Sonradan geliyor yanıma göbeğini sallaya sallaya baaakk anne göbeğimi atıyorum
Bikaç gündür sofrada karnı doyunca kendini sırt üstü yere atıyor karnına dokunup karni diyor bu demek oluyor ki doydum maşallah seninkide de kaç yaşında
11 aylik am oyle akilli
Az once komidinin kapagini sokmus biraz oynadı ben gorunce komidinin altina itiyo kapagi kimse görmesin diye dedesinin tesbihini alip kanepenin altina atmis ay daha neler ya bitiyorum ona cok şükür rabbime onu verdigi icin
Ha bide acikinca hemhem diye gülüşü yani memmem yerine oyle diyo adffg
1,489,970 soru
24,351,382 cevap
346,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın