+1 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (231 puan) tarafından
Bazen biri eşiyle ilgili bir olayı anlatıp fikir istiyor. Ya da kızgınlıkla bir şeyler yazıyor. Yazan kişi hakaret etmemiş sadece kızdım, üzüldüm, kırıldım demiş mesela. Ama yorumlarda "ş.refsiz, köpe.k, adi, adam mı bu, insan mı, vb. (uzatmayacağım herkes hakimdir konuya)" şeklinde yorumlar yazılıyor. Bu konuyla ilgili iki sorum olacak. 

1- elalemin kocasına hakaret etme hakkı olduğunu neden düşünüyor bu insanlar, burası sosyal medya olduğu için mi ne için?

2- hiç çekinmiyorlar mı ben bunu yazıyorum ama bu kadın kızar mı, üzülür mü, gücenir mi, beni yazdığıma pişman eder mi diye?

Ben okuyunca hayret ediyorum bazen, kızıyorum da açıkçası. (kocası dövmüş sokağa atmış bebeğine eziyet etmiş gibi konulardan bahsetmiyorum. Romantiklik yapmadı, bana trip attı, tartıştık gibi basit mevzulardan bahsediyorum) bana hadsizlik gibi geliyor açıkçası biri bir şey anlattı diye hemen böyle şeyler söylemek. 

12 Cevaplar

+12 oy
(52,636 puan) tarafından
aslinda oyle basit bir mevzuyu buraya tasiyan post sahibi veriyo o hakki onlara 
(736 puan) tarafından
Herkesin kocası yeri geliyor ev temizliyor yeri geliyor yemek yapıyor benimki mecburluktan yapıyor hamileyim hareket edemiyorum sıkıntılı gebelik diye çoğu eş de gerçekten eşine yardım amaçlı yada arada jest yapıyor
(52,636 puan) tarafından
kizim 1.5 yasina gelene kadar esim cok destekti adam simdi emekliye ayrilmis memur gibi takılıyor ☺️
(736 puan) tarafından
O bile yetiyor yine allah rağzı olsun yardımcı olmuş hamileyken ne hali varsa görsün diyen baba adayı var allah herkese böyle düşünceli eşler nasip etsin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun
(52,636 puan) tarafından
amin canim benim Allah herkesin yuvasina huzur versin insallah saglik versin
tarafından
O post zaten benimm deli etti
-Reklam-
+4 oy
(8,066 puan) tarafından
O kadar basit konularda hiç öyle yorumlar görmedim. Genelde aldatma siddet filan onlarda yazıyorlar haklı olarak
tarafından
Aynen çok doğru bende hiç görmedim
tarafından
Sabah bir saç kesme muhabbeti vardı. Yorumlar çok çook feciydi. Yazık dedim adama. Arkasından bunların söylendiğini bir bilse.
(8,066 puan) tarafından
O postu görmedim ki ama genel olarak basit konularda genelde hakaret olmazdı kisiler değiştikçe yorumlar da değişiyor sanırım
+3 oy
(7,631 puan) tarafından
 O tür postlara girmiyorum  canım simariklik gibi geliyor bana  evliliği oyun hâline getiriyolar 
0 oy
(736 puan) tarafından
Bunu gören kadın tepki vermiyor demekki yakıştırıyor yada aynı düşüncede o kocasını savunmaya geçmiyor yazılanı haklı görüyor ise boş. Ver herkesin kocası hakareti de biliyor lar iltifatı da 
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Bende kızıyorum ama bakıyorum post sahibi de destekliyor o yorumları hiç yorum bile yapmıyorum 
0 oy
tarafından
Bende İlk defa bi post açtm ilk defa derdimi anlattm biliyorum o tarz kelimeler hoş degil ama çok içinde biriktirince artk kelimeler bile kifayetsiz kalıyor  kimseyi suçlamam cunki burda yazilanlar hayatnin tumunu yazmiyor sadece o gun olayini anlatiyot ya diger gunler ne oldugunu bilemeyiz sabırda bir yere kadar malesefki sizde kendinizce haklsnz
0 oy
tarafından

Eşim 8 yıldır hayatımda. Kolay kolay ilişkimiz ile ilgili birşey paylaşmam. Özellikle mahremse. Fikir almak için sorarım fakat karşıdaki kişi haddini bilerek cevap verecek. Eşimin hakkını kimseye yedirmem fakat şuna gelecek olursak burada o postları açan kadınlar istiyor zaten saysınlar sövsünler diye. O yüzden açıyorlar o postları. Kendilerinin saygısı olmadıktan sonra elin kadını nasıl saygı duysun ki 

0 oy
(7,119 puan) tarafından
Kocasına saygısı olmayanin, başkalarının ettiği hakaret umurun da olur mu? Zaten burada agizi bozuk, bir kadına yakışmayacak şekilde konuşan, davranan bazı kadınlar var ki onların adına ben utanıyorum. Küfür, argo ne ararsan var.
0 oy
tarafından
Anlatmak istediğin postu gördüm gerçekten yorumlar çok dehşetti çocuk yetiştiren bir annenin ağzına almaması gereken cümleler küfürler ben şok oldum ama post sahibi memnun gibiydi en son postu gizledi 
0 oy
(802 puan) tarafından
Aslında çoğu yerde post sahibinin duymak istediği cevabı veriyorlar çünkü ben okuduğum kadarıyla "eşim hakkında nasıl böyle düşünürsün?" diyeni hiç  görmedim.Ayrica hep ılımlı yapıcı yorum yapmama rağmen bu durum post sahibini kesmiyor Zaten öfke halinde kendilerini burda buluyor ve eşlerinden dolayı deşarj olmak istiyorlar gözüken o.. 

Yorumlara gelince herkesin aldığı yasanti kültür düşünce yapısı farkli olduğundan verdiği cevaplarda buna göre şekillenecek haliyle...  Velhasıl postu açan kişi bir çok farklı görüşe kapı aralayan kişidir.Etegindeki taşları dökenler, devamında bunları toplamakla mesuldur.
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Cnm çok çok iii yazmışsın katılıyorum 
0 oy
tarafından
Ya zaten burda ilk 3 yıllık evli olanlara kadar romantiklik  bana bakmıyor saguk gibi sözler duyuyorum  ama onlara laf edemem belki parası yetmemiştir hediyeye romantiklik yapmaya ama hakaret küfür  dayağa gelince kimseye karşı duramam  laf söylerim karşındaki kadının zorundada gitmesin bende onun gibi kadının burda derdimi anlatıyorsam karşında ki ne derse desin bir defasında kayinpederim elinin kaldırdı kaynanama vurmak için ben ondan uzunum ya tuttum kolunu dışarı attım dedim senin hakkın yok kadına vurmaya  kendim yaşadım dayak yedim laf yedim hakaret yedim ama bir başka kadın yiyince asla kendimi tutamıyorum  biz kadınlar sadece konuşarak  içimizi döküp rahatliyoruz  oda olsun köpek demişiz diye köpekli oldular hiç birseyde olmaz o pisliklere
tarafından
Ben kendi adıma  konuştum eşim  hayatta elini birseye atmaz bikere hamileligimde  bile bilerek kalk bunu şunu şunu  getir der bir oturduğumda en az 4 5 defa kaldirir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ardabebek (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 312 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cennet_01 (17 puan) tarafından soruldu