0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar resimdekilerin hepsini sipariş verdim. 

Sizce nasıl eşim araştırmış doğal dedi. Aranızda kullanan varmı ? Varsada nasıl yapıyorsunuz tarif istiyorum sizlerden?

+8 ay yazıyor kızım 10gun sonra 7 aylık olucak. Şimdiden verebilirmiyim ? 

Sürekli patates kabak havuç pirinç brokoli vermekten sıkıldım. Sabahları yumurta pekmez formül mama veriyorum. 

1 ay erken vermeye başlasam bir zararı olur mu? Başka neler verebilirim kızıma ? 

Ayrıca 2 tane dişi çıktı. Eline ne verebilirim isirmasini öğrensin diye ? Cici bebe bisküvisi düşündüm bazı kişiler erken daha eline vermek için dediler . Kendim evde yapmayı düşünüyorum eğer ki şimdi verebilirsiniz bir sorun olmaz derseniz erkense sonradan yapicam malzemelerini alıp .

Çok kafaya takıyorum bu ek gıda işini payıma düşen görevi yerine getirmeliyim en iyi şekilde <3 Anneyim sonuçta anlayın beni kızlar sürekli ek gıda için post açıyor bu kadında demeyin <3

Seviyorumm sizleriii <3

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resim yok canım
tarafından
Unutmuşum canım koydum şimdi
tarafından
Hiç denemedim kuzum benim kızım 10 aylık ilk başlarda kendisine özel şeyler yapıyordum yemiyordu, biz ne yersek onu yiyor böyle daha çok seviyor :)
tarafından
10 aylikken evet yediklerini merak ederler. Benimkisi daha 7 aylık bile değil o yüzden ne vermem gerek tam bilemiyorum farklı şeyler yedireyim
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ver kuzum hiçbir şey olmaz püre verme pürtüklü ver sonra alışmıyorlar. Cicbebeyi de elime o aylarda verdim anlamadı açıkcası anladığı zamanlarda istiyorlar
tarafından
Altta 2 dişi var canım sadece
(13,316 puan) tarafından
Olsun yeter ona ama cicibebe yiyemez
tarafından
Sert mi olur eline versem ?
(13,316 puan) tarafından
Kerem ağzına bile götürmedi desem belli şeyler belli zamanlarda oluyor deneye deneye kuzum dene istersen ama 10. Aydan sonra eline aldı cicibebeği çubuk krakeri
tarafından
Bi deneyim canım hosuna gidecek mi bakalım :))
0 oy
tarafından
Pütürlü şeyler yedir cnm püre verme alismiyolar sonra yutamiyolar dişi çıkmış artık tam ek gıda zamanı☺️
tarafından
Tel süzgeçten geçiriyorum ? Bu aldıklarımı almayım mı yani canım ? Pütürlü şeyler derken ne verebilirim ?
tarafından
Bence alma cnm evde kendin yaptığın gibi olmuyo içinde katkı maddesi var bozulmasın diye. Yani evde meyve püresi yapsan iki saate bozuluyo ama bunlar aylarca kavanozda ben doğru bulmuyorum. Meyve rendeleyip verebilirsin yada çorba ☺️
tarafından
Eşim siparişi vermiş canım
tarafından
İptal edebilirsin istersen ama yine de sen bilirsin cnm ☺️
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım bunlardan hiç almadım ama Penelope gurme diye bir sayfa var ordan çok aldım hala da alıyorum oğlum benim yaptıklarımı sevmiyordu ordan çeşitli çorbalar alarak şimdi çok seviyor oranın corbalarini doğal icindekilerde ben hep pütürlü verdim geçirmedim süzgeçten alıştı öyle yemeye sebzeleri kurutarak çorba yapıyorlar
tarafından
Bunlarda inşallah öyledir
(3,679 puan) tarafından
Dediğim yere de bak istersen canım anne yorumları felanda var
tarafından
Baktım canım bende takip ediyormusum hahahah :) guvenilir bir site diyorsun yani
(3,679 puan) tarafından
Evet canım 7 ayından beri kullanıyorum 14 aylık şuan sebze çorbalarını çok seviyor oranın :)
tarafından
Tamam canım eşime resim attım iptal edip bu siteden alalım dedim daha yazmadı :D en başından niye demedin yaa diye içten içe şimdi sinirleniyordur :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 109 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.