0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
kızlar bilen biliyor oğlum dehb özel öğrenim güçlüğü hiperaktive teşhisi konuldu bu gün ilk ilacını içti zaten medikinet çok mutsuz oğlum yıkıldım ben diğer sınıf arkadaşları cıvıl cıvıl benim oğlum mutsuz üzgün ve sinirli benden nefret ediyor öyle davranıyor istemsizce buda beni kahr ediyor güzelce yanaşıp konuşmak istiyorum red ediyor ben onu ne yoklukla ne zorluklarla büyüttüm onu çok seviyorum fakat o bizden git gide kopuyor gibi göz göre göre evladım değişiyor elinizden bişey gelmiyor sevgim yeterli gelmiyor sanırım yıkılıyorum ben anne olarak kendimi suçluyorum benim hatam ben mi bir yerde yanlış yaptım da çocuğumu bu hale getirdim Rabbime yalvarıyorum nolur nolur dün düzelsin duzelirse kurban kesip dağıtacağım içim yanıyor kimse beni anlamıyor anlayamazda :( belki abartıyorsun diyeceksiniz ama yaşayan gören bilir bunu :( normal davranmıyor aslında normal çocuk ama elinde olmadan yapıyormuş doktor öyle dedi ilaçla düzelir dedi ama sanki zaman geçmeyecek gibi geliyor :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni inan çok iyi anlıyorum evlatla imtihan çok zor Rabbim sanada bankada yardım etsin şifa versin 
(3,769 puan) tarafından
Nasıl oldu cancağızim meleğin?
tarafından
Çok şükür kuzum nörolojik bir şeyi yokmuş doktor ama takipde kal acil bu şey olursa gel gözetim altında tutalım dedi. Kan verdik işte şimdide sonuçları almaya gidicez inşallah bir şey çıkmaz.
(3,769 puan) tarafından
Geçicek Allah'ın izniyle sen gönlünü ferah tut cancağızim ♥️ benim kız gibi oldu snrm oda geçicek inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki abartmïyosun okuyunca ben bile üzüldüm..Allah yardımcın olsun bi an ònce normale dòner inşallah
(104 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Senin yaptığın yanlış bişey yok tabi ki, kendini suçlamayı bırakıp olabildiğince pozitif olmaya çalış. Su ruh halinin ne sana ne çocuğuna hiçbir faydası yok. Bazen yetişkinler bile duygusal durumlarıyla başa cikamazken çocuklar napsin. Sana tavsiyem beslenmesine dikkat etmeye çalış, abur cubur verme, paketli gıdalar, şekerli şeyler  verme. İçinde MSG olan gıdalar direk beyni etkiliyor. Keşke doktorlar ilaç verip göndermek yerine bunları daha çok anlatsa ya da tamamen yasaklansalar. 
(104 puan) tarafından
çok sağolun Allah razı olsun
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah üzüldüm :(
(104 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(5 puan) tarafından
Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. Anlıyorum seni kardesimde hiperaktivite yok ama özel öğrenim güçlüğü yaşıyor yani disleksi var. Okulda vs çoğu yerde çok dışlandı.İlaclar çocukları mahvediyor özellikle psikiyatrik haplar vs.Kardesim de ilk aldığında ruh gibiydi çocuğun ruhu çekilmiş gibiydi kullanmadık bir daha .Rehberlik araştırma merkezlerinde çok bilgili öğretmenler oluyor şükür artık. Hem kendi okuluna gitti hem oraya büyük gelişme yaşadı.Ve dönem dönem cocuk psikiyatristine  gidiyor orda biraz rahatlıyor. Bu durumdan anlayan öğretmenler ve psikiyatrist bulmak biraz yıpratıcı bir zaman ama sabır. Aslında diğer çocuklardan ne kadar da akıllılar, bunun geç farkına varıyoruz.Sana tavsiyem ilgi alanını bulup oraya yönlendirmek.Cocuk da böylece daha mutlu olur.(ve imkan varsa yüzmeye gönder bizim psikiyatrist çok fazlaca öneriyor.)
(104 puan) tarafından
ne kadar da haklısınız Allah bin kez razı olsun
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Canim bebekken nasildi bnde kendi oglumu  hiperaktif oldugundan duphelrniyorum 
(104 puan) tarafından
aşırı hareketlilik öfke mutsuzluk yaramazlık öğrenmekte zorlanmak gibi bir sürü şey
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Allah şifa versin Allah yardımcınız olsun inşaAllah tez zamanda iyileşir
(104 puan) tarafından
amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 424 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
2 Ocak 2023 Aile kategorisinde Saliha22 (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
13 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,457 soru

11,359,125 cevap

34,835 kullanıcı

...