0 oy
914 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim eşim eltimin yemeklerini benimkilere tercih ediyor. Durum şöyle Eltim daha eşim ergenlikte gelmiş aynı evde yaşamışlar eşim annesinin yemeklerini hatırlamıyor o derece işte akşamları ben aynı yemeği aynı şekilde yapıyorum eşim ağzına geleni söyleyip yemiyor yada hiçbirşey söylemiyor zorla yiyor. Bir kaç gün sonra eltim yaptığında bayıla bayıla yiyor. Mesela eşim makarna hiç sevmez yapsam da surat asar bir iki kaşık alır yeter ama bir hafta sonra eltim gittim makarnayı ortaya koymuştu eşim tabak istedi bir tabak yedi tek kelime etmedim ama çok kırıldım eşim farkettiğimi bilmiyor ne yapmam lazım sizce. Birde ben çalışıyorum eşimin dükkanına yemekleri öğlen eltim yapıyor parasıyla 

26 Cevaplar

0 oy
(2,656 puan) tarafından
Erkekler genelde anne yemeklerine düşkün oluyo ne olursa farketmez kendiniz dediniz eşiniz küçükken gelmiş yengesi doğal bi durum yani ben kadın olmama rağmen büyük yengemin el lezzetine daha aşinayım her gittiğimde bayılarak yerim yani annem aynını daha güzel yapsa da farketmez yani o da aynı durum 
(36 puan) tarafından
Annesi olsa saygı duyarım tabi ki lafını bile etmem ama yengesi olunca ne bilim ne olursa olsun garip geliyor üzüyor beni
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Madem sen de çalışıyorsun bi de yemek yaptığın halde laf yiyorsun o zaman ya kendi pişirsin ya dışarıda yesin açık açık söyle bence.
(36 puan) tarafından
Yine haksız durumuna düşerim söyleyeyim kararsızım
0 oy
tarafından
Benim mal da oyle herkesin yani kim olursa olsun herkesn yaptigi yemegi over begenir cok afedersin tabaga b**k koysalar onu bile over beyenir.benim yemeklerimide herkes beyenir  ama bikere demez ovmez.benimde cpk umrumda deyil zaten 
0 oy
tarafından
Aynısı benim içinde geçerliydi eşim hep eltimin yemeklerini yedi yıllarca aynı evde olduğu için evlenince bir kaç kez mırın kırın etti yapmıyorum o zaman ben yemekleri akşam gelmeden orda yersin dedim bir daha da bir şey diyemedi şimdi benim yemeğimden başka yemek beğenmiyor 
0 oy
(137 puan) tarafından

Bu durumdan eltin farkında mı. ? Ben olsam kafayı yerdimm ???:getlost:

(36 puan) tarafından
Evet biliyor
(137 puan) tarafından
Ne itici bi durum eltinnde ego yapıyordur kendnce kocanı uyar bence onun yanında senin yemeklerini beğenmedini belli etmesin Eltinn yanında
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Yerinde olsam elitinin yaptığı bir yemeği ben yaptim diye ver bakalim yiyecek mi severse damak tadı alışmış derim sevmezse art niyet ararim canim. Küsura bakma ama cok kotu bi durum. Tamam alışmış olabilir  artik evli. Nasil annelerinin yemeğini bırakıp eşlere alışıyorsa insan bunada alışmalı. 
(36 puan) tarafından
Denicem kesin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 571 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 850 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu