0 oy
1,792 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün bizim küçük gelin annemi aramış yani  dayımin hanımı allah senin belanı versin demiş sebep ise koltuk takımını değiştirmişler taksitle almışlar kimseye demeden etmeden hepsini geçiyorum annemi aramış demiş taksitle koltuk aldık bize destek çık annemde kızım diye hitap eder normalde görümcesi olur annem bizim gelinin  benim borcum var biliyon ben nerden veriyim demiş sen kızın rahime ye yardım ediyosun sesin çıkmıyo herseyini yapiyosun demiş bize gelince mi yok demiş beddua etmiş anneme annemde o benim evladım tabi edicem sen kimsin demiş kapatmış yüzüne telefonu  şimdi ben buna arayıp da bişeyler dememek için zor tutuyorum kendimi annemde sakin arama dedi zaten bizimde aramız iyi değildi gelinlede yaa sabır diyorum yerimde duramiyorum sinirden böyle nankörlük olurmu yaaww geçen buzdolabı vermişler isteyene ver diye gelininde dolabı bozulduydu ona vercekken biz sıfır istiyoz demiş allah ım sen bilirsin napim sizce kızlar arayıp ortalığın anasını belleyimmi şimdi :angry:

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini bilmez insanlardan biri galiba
tarafından
Yaa Tövbeee yarabbim git sen kendi başına gore eşya al kimseye deme sonra yardım edeceksin diye emri vaki yap
tarafından
Ben esya alirsam bu sadece eşimi ilgilendirir ama o kariya o cesareti veren kim sen önce onu soyle :)
tarafından
Dayım kiçindan ayrılmiyi kârının kölesi olmuş
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
abin mı kardeisnmi ara ona şöyle karin yaptğı yanlis de güzel dile konuş abim veya kardeşinle o konuşun karsiyla
tarafından
Dayım onunlada konusulmazki ukelanin teki aramizda 3 yas var dayimla ancak ağzı bozuk
0 oy
tarafından
Hiç karışma hiç.. 

Sadecw msaj at deki aşkolsun ihtiyacım olmasa ne diye yardım etsn annem.  De 

Şmdi sen sert yapsan yarn bigün ikisi asla düzelmez birdaha. 
tarafından
Yani annem deme dedi kararsızım şu anda zaten dayimin eşi bu ne saygısızlık sanki anam sizin icin çalışiyo
tarafından
Deme kız deme annen öyle dedyse, çıkmış  ağzından patavatsız işte.  Sen karışma boşver
tarafından
Ter atiyom merve sinirden yerimde
tarafından
Bebeğimmm sakin ol sende böyle yaparsan anne söylediğine pişman olur
tarafından
Keşke demiyeydi giiii
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Annenin 1 cumlesi yanlis olmus o bnm evladim. Onun kocasıda evladi oyle demeseydi keske. 

Hem yüzsüz yuzsuz para istiyo hemde hakaret ediyo terbiyesiz arsiz. 

Annen keske sana anlatmasaymis zaten araniz bozukmus iyice hir gür cikar smdi. O gelininizin ayibi abin mi kardesin mi bilemem ama onun uyarmasi gerek 
(2,557 puan) tarafından
Ohaaa bende kardeşin flan sandim yenge deyince dis kapinin dis mandali annen yardim etmek zorunda degilki pislikler hic muhatap olmayin konusmayin yuzsuze bak gorumcenden taksitmi istenir
tarafından
Tövbe yarabbim annem 48 yaşinda o daha 24 yaşinda teebiyesiz ******** valla sinirden ter atiyom burda bi beni almislar gozlerinin önüne
(2,557 puan) tarafından
İyide sen kizisin bende yenge dyince abinin veya kardesinin esi sandim. Muhabbeti flan kesin salaklar gitsin kendi ailesinden istesin a***** Kardesini uyarsn bnce annen bi dha arayamasnlar
tarafından
Ikisinide sildirmis rehberden o...pu demis anama karaktersiz
(2,557 puan) tarafından
Utanmazlarr.         .
0 oy
tarafından
Hiç muhattap olma nasıl bir laf vardı cahil ile etme münakaşa fittirirsin eşek ile etme muhabbet kusturursun muydu neydi şimdi tam şiidemedim de buna benzer bir şeydi işte o yüzden hiiiicc muhattap alma o zaten dalaşın diye yapıyor belli bırak kendi kendine kudursun 
tarafından
Benimle uğraşma cabalari takdire sayan resmen
tarafından
Meyve veren ağaç taşlanir mis her daim ne mutlu sana ")
tarafından
Kendileri kaybetti herseylerine destek veriyodu annem şimdi görsünler
tarafından
Bu dunyanin düzeni bu ya her zaman iyilik edip kötülük buluyon dostluk edip düşman buluyon allah sonumuzu hayır etsin iyi insanlarla karşılaştırsin
tarafından
Âminn cok doğru
0 oy
(1,139 puan) tarafından
O ayibiyla utansin ya biz yapsak bunu kaynanaya ortaligi velveleye verir
(1,139 puan) tarafından
Tabi kim olursa oyle karşılık alr arada kalan kardesin olur
tarafından
Birde dayımın karısı kaynana dururken annem ne alaka
(1,139 puan) tarafından
Dayinin hanimi anne mi hakaret ediyo yoksa sizin gelininiz mi
tarafından
Dayimin hanımı ama  yine bizim gelin diyoz biz
(1,139 puan) tarafından
Hmmm dayina söyleseniz de o bi konussa bide kaldi ki kendi oglunun hanımı degil ki yardm etsn demi
0 oy
tarafından

Benim anneme arayıp ağzına geleni söyleyecek Allah belanı versin diyecek bende sakin duracam hee burnundan getirirdim bence durma yap :angry:

tarafından
Ararım aramasınada dayım olcak pislik evimi basar diyede düşünmeden edemiyorum zaten ağzı bozuk esim de dayimda  hiç sevmez birbirlerini zaten iyice ortalık kan golüne döner diye sabrediyorym şimdi ye kadar binkere arardım
0 oy
tarafından

akıllı akıllı dur kuzum boşver kıskançlıktan  çatlasın:D annen zaten ağzının payını vermiş

tarafından
Vermisde keske demiyeydi bana bunu sinrden boncuk boncuk ter atıyom inan
tarafından
sakın ol kuzum kıskanilmak güzel şey keyfini çıkar
tarafından
Allah ım yarabbim benden ne istiyolar anlamiyomki tabi yardım ediyo napsın çocuğum yemesinmi icmesinmi üstelik onlar keyfi yapıyo benimde param olsa boyna evime erzak alirim aramizda dağlar kadar fark vsr
tarafından
annen sonuçda  tabiki zor günlerinde sana destek olur bunu yargılamak ona düşmez
tarafından
Pislikler işde ne diyimki zorda olmasam demem zaten anneme falan ama yapcak bişey yok
0 oy
tarafından

araaa tabii kii kim oluyorr o bee annen sana yardim etse ne etmese nee  onanesii Allah Allahh mecburr mu annen ona yardim etmeyee dayin annene guvenereek mi evlenmiş sinir oluyorum su kendini bilmez insanlaraaaa :angry:

tarafından
iyi bari canım sevindim
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın gözleri öylece bende
tarafından
cekemeyenler catlasin kuzumm
tarafından
Âmin bende elimden geleni yaptım ama neyse allah bilsin
tarafından
aynen öyle canim
0 oy
tarafından
hakaret etmese iyiymiş. biri kayınvalidem bize yardım etmiyor görünceme yardım ediyor yazsa herkes ona haklısın der. çok karışmamak lazım
tarafından
Annemin bişeyi değil zorundada değil bence dayımin eşi ve söylemeden yapiyolar verejide almiyolar ve ben evladı yım o kimki dayimda karınin ağzına bakıp da o.....pu demiş anneme
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kız annen milyoner mi
tarafından
Hee bebemmm multi milyonerrmişş demekki gözleri öylece bende bunların
(3,141 puan) tarafından
Allah akıl fikir selamet versin
0 oy
(135,920 puan) tarafından
Ugrasma bisver ne dedigini bilmeyen biri icin kendini yipratmaya degmez hamilesin bide strese girme 
tarafından
Zorunan sitrese koyolar beni giii bide benimle kendini kıyaslama yapıyo zilli
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Aa suna bak sen kendine aliyorsun koltuk takımını millet destek olmak zorunda mi .kendine güveniyorsan alırsın gereksiz .Sen araya girme canım olay daha da büyümesin annen zaten gereken cvb vermiş. 
(7,117 puan) tarafından
Ayağını yorganına göre uzatsın o zaman .
tarafından
Yok olurmu hiçç ben kim ne verirse onu kullanırım bunlarda ikinci el kullanamazmışlar vah vahh
(7,117 puan) tarafından
Esya kıyafet dediğin ne ki bu hayatta. Herşey gelip geçici.
tarafından
Evet bencede Baki olan bence insanlık olmasi gerekir yazık
(7,117 puan) tarafından
Oyle kuzum.....
0 oy
tarafından
Aman karışma canım olayı büyütüp başka şeyler çıkartırlar 

Zaten hamilesin uğraşma onlarla 
tarafından
Zaten karı koca tencere kapak mübarek birbirlerini bulmuslar allah ıslah etsin
tarafından
Allah ıslah etsin de geç  boşu boşuna başını ağrıtma
tarafından
Öyle diyorum biyandanda boncuk boncuk ter atıyom
0 oy
(1,333 puan) tarafından

Terbiyesiz ya :angry: böyle bi lafı hak eden benim kaynanam Ama ben genede söyleye miyirum saygımdan kadın eşimin tüm parasını alıyor 2 yıldır ve oğluma bişey almadı yetmezmiş gibi kızının 3 çocuğuna da altın yaptı kızının en küçük çocuğuyla oğlum arasında 20 gün var ona yaptı bizimkine yapmadı genede susuyorum 

(1,333 puan) tarafından
Kadın elin teriyle kazaniyo birde  bune cesaret ya eşinin tepkisindende mi korkmuyor
tarafından
Dayim olack karaktersiz karısından yana zaten
(1,333 puan) tarafından
Tamam karısından yana olsun kocalar zaten ama terbiyesiz lık yapınca da mı yanında oluyor  ne tuhaf insanlar var
tarafından
Görsen dibinden ayrılmiyo karının bizden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler artık
(1,333 puan) tarafından
Belalarini bulastrmasinlar ne yaparsa yapsın
0 oy
(2,177 puan) tarafından
abladan bu sekilde para istendigini de ilk defa duyuyorum valla.. neyse sen sakin ol canim bosver onlari zaten hormonlarin tavanda kalp kiran sen olursun onlarin dedikleri unutulur sonra 
tarafından
Onlarla daha konusmuycaksin dedim zaten numaralarini falanda sildirmiş okuması yokya birde merdiven siliyo annem temizliğe gidiyo dedikleri lafa bak
(2,177 puan) tarafından
yazik ya gencmis de calissin odesin.. annen kime yetissin yazik degil mi
tarafından
Kendi ev borcu ödüyor kendine ev almışdı dışardan sigortasını ödüyo elinden geldiği kadar yardım ediyo birisi bişey verince falan veriyo onlarada yani ikinci el kullanamazlarmis tuhhhh
(2,177 puan) tarafından
cok simarmislar coook en guzeli annenin onlarla muhatap olmamasi bosuna agrimayan basini agritir valla
0 oy
(154 puan) tarafından
Canım sen gelin diyince çoğu kişi yanlış anlamış kaynana gelini hor görüyo gibi anlaşılmış. İyi okuyunca bende sonradan anladım. Hiç bulaşmayın bundan sonra bağınızı koparın o kadının seviyesine düşerseniz daha kötü olur herşey bişey düzelmez yani. Çingenemidir nedir dilenciler beddua eder ya para vermeyince. Yüzsüz insanla muattap olunmaz. 
tarafından
Yani annemin kardeşinin karısı oluyo pislik birde annem merdiven siliyo ev işine gidiyo dedigi lafa bak sanki sana yardım etmek zorunda beni almışlar gözlerinin önüne bana yardım ediyomusda onlara nasıl yardim etmezmis pes
(154 puan) tarafından
Bunlar normal insan değil. Kafayı yemişler. Normal sanıp ta ciddiye alma. Takıntılı ruh hastası kadın. Annen bikaç iyilik yaptıysa işte annenin göreviymiş gibi havalanmış. Allah görüyor hiç bulaşmayın. Kötülerden uzak etsin
tarafından
Âmin inşallah
0 oy
(271 puan) tarafından
Iyide annen hic bir şekilde mecbur degil.ki ola ki versede mecbur olduğu icin degil yardım etmek istediği icin verir bu ne saçmalık kendini bilmezlik bosver canim sen arama onun seviyesine inme annenin hatri icin
tarafından
Zaten sırf sus dediği için duruyomda ben onu yerin dibine sokarımda neysee
0 oy
(58 puan) tarafından
Sana yardım ediyorsa onada etmek zorunda. Sonuçta gelini. Sen nasıl kızdıysan oda kızı. Kusura bak yada bakma annenin söylediği cümle çok yanlış. Ne demek sen kimsin? 
tarafından
O annemin gelini falan değil görümcesi yani annemin kardeşinin karısı yapmak zorunda değil ne demek yapmak zorunda hem o....pu desinler hem annem merdiven silip ev işine gitsin onlar keyif çatsın annemde parasini odesinnnn
tarafından
Niye kızı pardon dayısının karısı  kadin yardım etmek zorunda değil oğlunun karısı olsa Tmmm ama dayısının karısı hakaret edemez yüzsüz
tarafından
Bencede galiba arkadaş benim agbeyim sandı gerçi açıkladım ama yukarda benim dayimin karısı kimki anneme hakaret ediyo onuda geçdim karısının yancısı olupta benim anneme nasıl o....pu der
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Canım etmek gibi bir zorunluluğu yok kusura bakmasın da sen karışma boşver sadece abine anlat durumu hoş olmadığını söyle istediği kadar çatlasın ******** ya hiç sevmen böyle şeyleri 
tarafından
Dayım abim degil benim abim yok o dayımin hanimi bide düşün

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,023 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 330 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 698 göst.
0 oy