0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mahvoldum piskolojikmen bitik durumdayım dün her şey normal çıktı nöroloji kan hepsi dün yürüyordu bugün adım dahi atamıyor çok üzülüyorum mahvoldum Allah'a hep yalvarıyorum başına gelen yada duyan var mı Allah için geçecek mi kizim eskisi gibi yuruycek mi çok özledim onun evde yürümesi hep ağlıyorum canı çok yanıyor Allah'ım nolur şifa ver çok dardayim

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım bişey soylicem benimde yeğenim 2.5 3 yaşlarındayken dikkat çekmek için hep akyarak yürürdü bilerek yapardı yani ablamda kan tesleti doktorlar norologlar hepsine götürdü hicbiseu çıkmadı sonra pedagoga gittiler megersem dikkat çekmek ilgi görmek için yapıyormuş o öyle yapınca ablamlar üstüne düştükçe hoşuma gidiyormus sonra onu kreşe yazdırmıslardi bı dönem unuttu ayahini aksatmayi . Acaba öyle bişey olabilirmi pedagoga goturdunmu
tarafından
Öyle değil canım 2 yaşında gribal enfeskiyon eklemlerde birikmiş 10 güne geçer dedi ama bugün hiç kalakamiyor
tarafından
Hmm o zaman bilemicem Allah acil şifalar versin kuzuya
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Pedagog gördü mü? 
tarafından
Öyle bir şey degil canım geçirdiği grip eklemlerde toplanmış virüsler geçici sinovit tanısı kondu 2 yaşında daha 1 hafta 10 güne geçer dedi ama giderek kötüye gidiyor
(1,862 puan) tarafından
Herşey normal demişsin o yüzden dedim, o zaman başka doktorlara da göster istersen
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Ay cook geçmiş olsun ya bi an once iyileşir ins cok uzuldm
tarafından
İnşallah canım inşallah ya
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Hersey normal dıyor sun cnm Allah büyük rabbim şifa versin inşallah 
tarafından
Geçici sinovit tanısı konuldu grip geçirdi eklemlerde virüs toplanmış dolven yazdı sadece ama dün yürüyordu bugün hiç kalakamiyor
0 oy
tarafından
RABBIM  sifa versin insallah psikolojik olarak biseyddn etkilenmis olabilir bende yuruyememistim kucukken ama ben 5 6 yasinda vardim.sanirim annem.hergun sirtina alip igneye götürüyordu  saglik ocagina 1 hafta 10 gun yuruyemedim 

Oglumda.3 gündür  hafif sekerek.yuruyo  ayagini mi incittk bilmiyorum rontgen cekerler dimi
tarafından
Bu öyle bir şey değil canjm grip oldu oda eklemlerde virüs birikmiş geçici sinovit dendi sadece dolven yazdı 10 güne geçer dedi dün yürüyordu bugün hiç kalkamiyor
tarafından
Canim yavas yavas düzelir  o zaman insallah bugin yuruyemedi yarin yurur sonra hergun yurumeye baslar
0 oy
tarafından
Allah Allah yaa hayatim bazı kas hastaliklRi var iki yaşından sona basliyir çocuklar birden yuruyemiyormu bir uzmandan dinlemiştim öyledir demiyorum ama iyi araştır bak ihmal etme yine gotur
tarafından
Allah'ım nolur öyle olmasın nolur geçici sinovit dendi kan tahlili kas sivilarina nörolojik testlere hepsine koydular bı şey yok dedi sadece gribal enfeskiyon eklemlerde birikmiş 10 güne geçer dedi
tarafından
İnşallah öyle değildir bebeğim korkma belkide ilaçlarını kullan duzelecek
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Benim kızımda o yaşlarda yürüyememişti doktor etli yemekler yedirin demişti bende et sulu çorbalar dolma falan yedirmiştim öyle geçmişti acaba sizinki de öyle bir şey olabilir mi  
tarafından
İnşallah bugün et suyuna çorba yaparım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Canm oncelikle cok gecmis olsun onceki postlarini okudum Allahimm sifalar versin melegine. Tatlim sen cocugunu iyi bir doktora gotur artik ünüversite yada ozel neresi olursa gercekden doktorlara bile güvenilmiyo. Bi sorun gormemis ama peki saglikli bir cocuk neden yurumesin var bir seyi neden bilemiyorlar. Lutfen sonra pisman olma arastir soruştur proförs. Dr görsün. Belki psikolojikde olabilir
tarafından
Yok teşhis konuldu canım gecirdigi gribal enfeskiyon eklemlerde birikmiş böyle hastalari olmuş daha önce 1 hafta 10ngunr kadar geçiyormuş ağrı kesici ilaciymis dün yürüyordu bugün yuruyemiyor canımı sıkan o
(1,336 puan) tarafından
Ya oylemi canm insallah hemencik gecer o zamn
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım üniversite hastanesine bir profesör görsün canım o hastanelerin doktorları araştırıyor baştan savma yapmıyor
tarafından
Ankara'da iyi bir devlet Hastanesi'ne gittim canım doktorlar baştan savmadi sagolsunlat çok ilgililerdi kan sayımları nörolojik tektik hepsi yapıldı geçici sinovit gribal enfeksiyona bağlı dendi 3n geç 2 hafta ya gecermis beni korkutan bugün hiç kalakamiyor normal mi başına gelen var mı
(2,831 puan) tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bende 8 yaşındayken falan yuruyememistim bir süre. Ama hiç hastanrye falanda goturulmedim niye goturulmedim anneme bı sormam lazım. Hiç bir yere vurmamistim dusmemistim ama dizinden aşağısı tutmuyordu sanki emekliyordum o şekilde dolaniyordum evde annemin okula sırtında götürdüğünü de hatırlıyorum. Ama çok sürmeden geri yürümüştüm yani. Şimdi de bir sorun yok . Bilemedim geçmiş olsun canım. 
tarafından
Grip felan oldun mu o ara canim grip den sonra enfeksiyon eklemlere sıçrıyormus ondan öyle oluyormuş en geç 2 haftaya düzelirmis biz 4 gündür bu haldeyiz diğer günlerde yine birazda olsa yürüyordu bugün hiç kalkamiyor
(6,046 puan) tarafından
Valla canım çocukken oldum hiç hatirlamiyoru. Tek hatırladığım yuruyemedigim emekledigim. odaları emekleyerek sürünerek dolanirfim
tarafından
Anladım canım sanada bununla gelmiş geçmiş olsun
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Canım Ankarada maddi durumun el veriyorsa koru hastanesi Sümer Gönül çocuk nörolojisi ve çocuk doktoru Vedat Köseoğluna götür çok iyi doktorlar
tarafından
Inan şuan onu verecek durumum yok aradım bayaa para söylediler başka bir özel hastaneye gidicem inşallah bugün bu seferde ortopediye götürücem bakalım ınsallahda bir şey cikmaz
(1,456 puan) tarafından
Gata da Tolga Erşen diye çok iyi bir ortopedi doktoru var onu da tavsiye ederim. Rabbim korktuğunuza uğratmasın çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
tarafından
Allah razı olsun çok sağol canım
0 oy
(435 puan) tarafından
Canim cok cok geçmiş olsun doktor teşhis koymuş hic merak etme yurur duzekir Allahun izniyle birkac güne birde bu norolojik testleri fln nasil yaptı hepsine kan tahliliyle mi bakiyor
tarafından
Kan tahlilini çocuk doktoru aldı nörolojide 1 2 tane kan istedi söylemek istemiyorum ama sanırım lösemi var mu diye baktılar nöroloji refleks kontrolü yaptı sadece koluna karnına eline ayağına her yerine baktı
0 oy
(63 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm benzer şeyi bizde yaşadık oğlum 3 yaşındayken kalça kemiğinde enfeksiyon birikmisti uzun süre antibiyotikle düzeldi çok şükür ateş falan oluyordu hiç basamiyordu bacaklarının üstüne şimdi 6 yaşında iyi okula gidiyor şükürler olsun düzelir sende sıkma canını biz o zaman 45 gün hastanede yattık 
tarafından
Peki hic mi basamiyordu beni en iyi sen anlarsın ruh gibiyim ruhum çekilmiş gibi maşallah oğluna canım yanıyor 3 gün sadece sabahları oldu şuan ise hiç basamıyor ayağa kalkınca direk yığılıyor ağrıyor diye
(2,091 puan) tarafından
Evet canm korkuyordu biraz da üstüne basmaya belki seninki de korktuğu için basamiyordu canı aciyorsa iyi bı hastaneye götürün vakit kaybetmeyin bizim ilk gittiğimiz hastane bulamadi ne olduğunu başka bir hastaneye sevk ettiler orda doktorlar emar istedi öyle buldular rahatsızlığı hiç bir şekilde ultrason da röntgen de görünmedi
(2,091 puan) tarafından
İki bacağı da mı ağrıyor konuşabiliyorsa sorsana canm benim oğlumun bir bacaginda diz kapağının üstünde biraz şişlik vardı iyice bir baksana öyle bsey var mı
tarafından
Dün sağ bugün sol Canim söylüyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 287 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 195 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu