Kızlar bugun Galatasaray maçı varmış eşim koyu Gs'lı az önce mesaj atmış akşam maç var arkadaşıma gidip izleyim mi diye şeytan dedi ne işin var ben zaten sabahtan akşama kadar evdeyim seni bekliyorum gidemezsin yaz amaa dinlemedim onu tabiki kocacığım bir maç keyfin var onu da mahrum edemem senden git dedim nasıl mutlu çocuk gibi anlatamam Adamın arada bi maçı bide arkadaşlarıyla futbolu oluyor ben bazen ona bile söyleniyorum ne gerek varsa. Övgüler yağdırıyor şuan nasıl mutlu
Demem o ki aslında biz bayanlar da çok fenayız şu erkekleri biraz salmamız lazım kendi dünyalarına kızlar özellikle ben kendi adıma söylüyorum
Iyyy yapimişsin canm benim onlarinda haqqi eylenmek ama Bakiyor hangi kocaya soyluceyne
Arkadaşına bırakmam ama zaten oda arkadaslariyla birlikte kahvede izler maci
Evet biraz salmak gerekiyor onları ben zaten karışmam nereye gideceğine tek bi şartla o telefonu aradimmi açılacak ve yanından adam sesleri gelecek
Gitme diye söylensen huzursuz olacaktınız belki de canım . Iyi yapmışsın. Onların da arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Esim gitmek istese ben ondan önce hevesli olurum . Esin de arkadaşın da işin de evinde yeri ayrı. Onlarla da vakit geçirsin yeri gelince. Zaten sürekli bizimle birlikteler
Ne çok kısıtlayacaksın nede çok salacaksın nabza göre şerbetleyeceksin koca milletini
en iyisini yapmışsın kuzum benimkide geçen çıktı arkadaşlarıyla hiç aramadım biraz geç geldi eve. geldi hiç aramadın mesaj atmadın gözlerim yaşardı diyo onlarında hakkı arada sırada değişiklik her şey yerinde güzel ne az ne fazla
1,488,061 soru
24,324,465 cevap
345,433 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın