Kızlar bingölde yaşarlarmış annem babam babannem dedem tüm akrabalar tabi ozaman annemle babam evli degillermis annem varlıklı insanların kızıymış varlikli dinci insanlarin babannemin 5 evladi varmış dedem onu bırakıp almanyaya gitmis ne aramış ne sormuş babannem annem kızken hep kapilarina vurup yemek istiyomus annemde hep veriyormuş baskasi vermiyormus dedemin almanyada evlenip çocuk sahibi olduğu köye duyulmuş babannem çok ağlamış o çocuklarla ortada kalmış ve köy halkı dedeme mektup yazıp seni akrabaliktan istemiyoruz eğer buraya gelmezsen dedemde o kadını evladini bırakıp tekrar köye gelmiş ve barışmışlar babannem dedeme annemi gösterip bunu oglumuza alalim demis istemisler dedem ise hayır benim oğlum adam değil almayalım demiş ama olan olmuş evlenmisler sonra babannem sürekli büyüler yaptırmış dedeme tekrar gitmesin ona aşık olsun diye ağır büyüler ve dedem babam hariç bütün evlatlarını babannemi alarak almanyaya gitmiş ve babam annemi sürekli dövmüş kızları olmuş en büyük ablam sonra bi kız daha olmuş bu kez annem hep ac kalmış ve evi terk etmiş babannem almanyadan dönüp barıştırmış ve istanbula taşınmışlar sonra erkek abim olmuş oda malesef ölmüş ve babannem anneme sürekli eziyetler etmiş ve ben ve kardeşim doğmuşuz busefer babam eve başka kadın getirdi ve annem bu duruma üzülüp malesef kalp kriiznden öldü şimdi biz hepimiz evliyiz ama babannem anneme bunu neden yaptı ve şuan almanyada hala yaisyot dedende öldü geçen sene ama biz annem bunu haketmedi babannee..
Okurken içine düştüm resmen
406,027 soru
12,171,417 cevap
36,638 kullanıcı