0 oy
188 göst.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hiç sevmem o sözü bizene işte her koyun kendi bacağından asılır vss onu doğru yola iletecek birsürü elimiz de delil varken insanı şeytanla baş başa bırakıyoruz işte o onun kendi hür fikri olmaması gereken bir fikir normal görüyoruz eğer biz Müslüman lar onu gördüp uyarmazdak Allah bizden hesabını soracak 
(3,769 puan) tarafından
Ediyorlar evet maalesef
tarafından
Burda Müslümanım diyip ama neyin nolduğunu bilmeyen çok kişi var çok kolay zannediyor lar normalleştiriyorlar şuna ki normal hatayı din İslam üzerine kılmaya çalışan zihniyetler var. Geçen dedim ki bir kadın kapalı ise haşama dahi giyse o ortamda bulunması hoş degil vay efendim sen nasıl öyle dersin göz zinası var erkek kadın karışık bir yer şavhet ala bilinecek bir yer ben bakmam işim olmaz vss dedi ama onun ordaki günahi na sende ortaksın valhasıl daha neler neler şaşırıyorum cidden konuşmaya çalışınca ben cehennemlik miyim yani diyorlar günahkarımm diyorlar halbuki kimin takva sahibi olduğunu yalnızca Allah bilir anlatamıyorsun onlara üzülüyorm böyle kişileri gördükçe
tarafından
Valla bu zamanda asla kimseyi uyaramıyorsun. Ağızlarındaki tek laf kendi karari kendi bedeni.
tarafından
Konuşunca hoca geldi işte konuştu fetva hattımısın diyorlar Rabbim islah etsin bizleri affetsin
tarafından
Hocaları konistursalar iyi onlarida susturuyorlar :)
-Reklam-
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Evet her koyun kendi bacağından asılır. Ama kokusu cevresini de rahatsız eder. Müslüman bi kötülük gördüğünde eliyle düzeltmeli. Eliyle gücü yetmiyorsa diliyle düzeltmeli. Şayet Diliyle de gücü yetmiyorsa kalbiyle buğz etmeli ki bu da imanin en zayıf noktasıdır. Ama öyle günlere geldik ki insanlar bir birini doğru yola götürmek için değil kendi kibir ve gururu için yanlış gördüklerine uyarmak adı altında haddini aşıyor. Bu da o insanları daha da soğutmakdan başka bir işe yaramıyor. Oysa ki dinimiz zorlaştırmayın kolaylaştırın, nefret ettirmeyin sevdirin diyor. Mevzu Ben doğruları söylüyorum diye kibirlenen biri ve hayatına müdahale olarak gördüğü için sanane diyen iki insanın sohbetinden öteye gidemiyor malesef. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 292 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 547 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 316 göst.