0 oy
1,348 göst.
Aile kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar eşimin bir eski sevgilisi var oda evli çocuğu var işte bir kere mesaj attı eşime cevap vermedi engelledi eşim sonra gizlice takip ettim gerçekten hiçbir şekilde eşim görülmedi neyse bir kere iş  Instagram hesabına takip isteği attı ordan da engelli eşim ver konuşayım derdi ne böyle dedim tamam al konuş saklayacak birşeyim yok dedi ama ben konuşmadım sonra neyse bir süre hiç yoktu ortalıklarda dün gece eşime istek atmış gene ama ben uyuyordum eşim uyanıktı isteği silmiş sabah bildirim gördüm ama istek yoktu benimde başka instagram hesabım var ordan istek attım kıza kabul etti ben olduğunu biliyor mu bilmiyorum ama mesaj atayım mı sizce derdi ne diye çok kararsız kaldım onun seviyesine düşmek istemiyorum da 

39 Cevaplar

+6 oy
(350 puan) tarafından
Eşinin hesabımdan onun eşine istek atın da bi tutuşsun
(36 puan) tarafından
Haketmiyor değil
(350 puan) tarafından
Bence iyi bi uyarı olur yada sen kendi hesabından kadına at anlar anlayacağını
tarafından
Aynen öyle gerçekten
-Reklam-
+1 oy
(42 puan) tarafından
Kadındaki cesarete bak ben olsam ss alır instadan bulur kocasına atardım. Kocamı ikidebir ekliyor yazıyor karına sahip cık diye.
(42 puan) tarafından
Aşağida demişsin yuva yıkamam bu kadının aklı olsa ısrarla ekler mi mesaj atarmı? Allah korusun benim eşim öyle bise etse bana söylensin isterim. Akşam kocana sarılcan sabah eski sevgiline istek göstercen. 1 kere anlarim hata derim 2 3 4 artık bu kadına bi cevap lazım
(6,046 puan) tarafından
Bende olsam bunu kesin yapardım.
+1 oy
(12,279 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayırdır kız Yosma derdim ben karısıyim kasintin mi var   senin o şeyini yırtarım  bütün bildirimler bende eşine aticam hepsini evli barkli kadınsın çocuklarından utan arsız derdim aynısı sende yaz yoksa kocanın aklını çeler bu şeytan 
(294 puan) tarafından
Yosma :) :)
0 oy
tarafından
Bilemedim şimdi ya söyle bence ne derdi var
(36 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya kararsızım
tarafından
Düşün en doğru kararı sen verebilirsin bizim dememizle gitme kendi bildiğini oku canım
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Ohoo ben olsam parçalamıştım onu eski sevgili olmasa bile sonucta evli barklı Bi kadın olarak evli Bi adama benim eşime istek atamaz hadsiz Bi de eski sevgilisi ise ben bunda Bi art niyet ararım agzına da slçarım yani 
(36 puan) tarafından
Aet niyet var tabi canım yoksa kim bu kadar uğraşır
(7,133 puan) tarafından
Kocasıyla tehdit et Bi daha yaparsan kocana söylerim de bak bakıyım o zaman Bi daha öyle orospuluk yapabiliyor mu sen ses etmezsen daha cok ugraşır böyle eşinle kaşınıyor belliki
0 oy
(8,425 puan) tarafından
ben mesaj atardım uyarı yapardım ben bukadar sakın durmam
(36 puan) tarafından
Bilmiyorum ya kıskanıyorum içten içe ama belli etmek istemiyorum
(8,425 puan) tarafından
mesaj at cunku devam eder aynı seyı yapmaya uyarı yap yanı
0 oy
tarafından
Çok terbiyesizce bir davranış.. Eşiniz engellemiş yine yine istek atıyor yüzsüz. Ben olsam hiç sallamazdım. Evli bir kadın nasıl olur da evli olan eski sevgilisine istek atar çok saçma. Bari çocuğundan kocasından utansın 
(36 puan) tarafından
Evet eşimde aynı öyle söyledi oda hiç takmadı ondan bende takmadım açıkçası
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Oda evli ve çocuğu varmış ben olsam kocasını bulur ararım karısına sahip çıksın 
(36 puan) tarafından
Yok canım ya yuva yıkan olmak istemem
(2,080 puan) tarafından
O zaman hiç muhattap olma canım
 eşin umursamıyor silip engelliyor
Seviyeni düşürme bişey yazma bence kadına
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Resmen kaşınıyor ya edepsiz evli barkli adamla ne işin var bence sert bir şekilde uyar
(36 puan) tarafından
Hakkediyor gerçekten
0 oy
(521 puan) tarafından
Onun seviyesine inmeyin tabi ama ağzının payını verimde haddini bilsin istek falan atmak nedir yani evli bir adama birde ısrarla atıyor.
(36 puan) tarafından
Gerçekten ısrarın dibini yapıyor
0 oy
(3,813 puan) tarafından
Arsızlik aklım almiyo ne diye istek atarlar anlamiyorum benim kocam eski sevgilisi bana intagramdam atmıştık yüzsüz
(36 puan) tarafından
Bu bana da atmıştı hiç ellemedim sonra kendisi silmiştim isteği
(3,813 puan) tarafından
Diyorum hangi akılla atiyolar oda evliydi eski sevgilisi
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Eğer eşin sana kızmassa mesaj at konuş derim ağzına s.i.ç 
(36 puan) tarafından
Kızmaz herhalde bilmiyorum ki uyuyor soramıyorum da
(3,167 puan) tarafından
Bence kıza haddini bildir yoksa daha çok rahatsız edr ama sen bilirsin
0 oy
tarafından
Sen o kadına hiç bulaşma ama eşine öyle bı ayar ver ki böyle bi hata filan yaparsa merak edip ekleme yada ne bilim arama cevap verme filan seni kaybetcegini bilsin yani yani sen eşini elinde tut güvenimi yıkma de o kadının seviyesine ulaştı inme sakın katisma elin kadınına senin kicikligina hiç ayrılmaz dibinizden eşin de bitoyo bütün isvolmadi eşinin hattını deuistir sende ilgilen meee takip filan etme bırak densiz demekkk
(36 puan) tarafından
3 4 senedir aynı bu kafayla gittim ama sonunda eşimin iş hesabına girmiş herşeyi beğenmiş bide gönderileri
tarafından
Valla ben olsam bulasmamaya çalışırım eşimle halllederim ama bilemedim genelde araniyo resmende işte sen konuşunca hırs yapar filan manyak karşısına çıkar ne bilim o eşine sagip çok filan der bu seferde eşin konuşmak zorunda kalır eğer çok daralirsan seni eşine soylicem yaz
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Eşine ulaş karına sahip çık .Geçmişi geçmişte bıraksın de
(36 puan) tarafından
Yok canım onu hayatta yapmam
0 oy
tarafından
Bence yüz göz olma sadece bu istekleri ekran fotoğrafını al sakla mesajlarını sakla çok üzerinize gelirse eşiyle paylaşıcağını söylersin belki o zaman çekinir 
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Yani ısrarla ulaşmaya çalışıyor bi dm at bakalım ben karisiyim hayırdır derdin ne diye 
0 oy
tarafından
Aranıyor belli ağzının payını vermek lazım 
0 oy
(569 puan) tarafından
Ben olsam tenha da yakalar yolardım derdi ne ya adam istemiyor seni şeytan zorla yoldan cıkartcak 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Durabildiğin kabahat bacım senin atsana mesaj sıkıntın ne senin diye
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bu kdr ısrar ediyorsa bir derdi var demek ki . Kendi hesabımdan güzel bir mesaj doserdim sıkıyorsa bir daha yapsın cevap versin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 471 göst.
0 oy
34 cevap 1,381 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 748 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 864 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu