0 oy
1,159 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
OkKızlar eskı postlarımı okuyan hatırlar benim yaşadıklarımı... 

Konuya gelelim ilk dogum ben panık atak hastasıyım sıfır sancı ile suyum geldi iki gün gittim direk suni sancı bünye kaldıramadı bebegim iki kere kalb atışları sıfıra indi bir kere uzun sürdü alarm verdi cıhaz ebeler hepsi başıma toplandı doktor geldi koşarak ultrason cıhaz ı getirdiler Altan üstten baktı sola yatırdılar buhar sakinleştirici verdiler karınma elini vuruyordu hadi canlan diye ben gittim orda resmen sonra yükseldi 50 ye çıktı suniyi kestiler o yüzden çok geç dogdu makat a kadar kestiler beni dikişlerim tutmadı iki kere diktiler beni

Ve benim piskolijim alt üst oldu sersemleştim Ablam hatırlayan bilir yarım saat mesafede oturuyor gelmedi oglunun sünnet i dedi ailemede para yok demiş eşime de ben karına dedim bana güvenme belki gelemem kaynanan gelsin diye kısacası o kapıda kimsesiz dim eşim annesi geldi aynı gün içinde Beni eve getirdiler bir yatak hazırlamadılar sıcak bir yemek vermediler bir on gün kadar dikişleren  oturamadım kabız oldum katı yedim diye bagıra bagıra lavaboda yapttım özür dilerim açık oldu biraz daha beşinci gün kaynanam iş yapıyor diye söylenmeye başladı eşim de bana kızmaya kaç gece aglayarak uyandım beşinci gün odama meyve tabağı getirdim kaynanam da kendine yaptı benim eşim geldi ben daha yememiştin annesi yemiş ama tabagı önümden götürdü annesine verdi ilk defa o gün ayagı kalkabilmiştim beşinci gündü kırıldım ona lohusa kadının önünden alıp anama yapmamış kendi yiyor dedi kırıldım tirip attım diye o dikişli hasta halimle Eşimden dayak yedim yüzümü morartı defalarca annesi için başıma omzuma vurdu boğazımı sıktı sebep bir meyve tabagı Bugun bana bu yapıldı ise ailem yüzünden yapıldı sekiz bacım var hiçbir i gelmedi baba hasta annem de gelemedi benim bugün yanımda ailem olsaydı bana eşim bunu yapamazdı en azından Bir yatak hazırlar lardı sıcak bir yemek yerdim daha beşinci gün eşim annem mi hizmet edecek kalk sende bir iş yap dedi dikişlerim yüzünden çok acı çektim

Şimdi herkes dicek boşan dicek  20 günlük bebek zorla bal verdiler gözüne sürme sürdüler bebek enfeksiyon kaptı hasta beni yıkatmadı kaynana yok yedi gün bekle süt gelmedi bebek sarılık oldu hastane yattık iki gün yogun bakımda aileme gidemem bu hasta bebekle kadın sıgınma ya da kardeşlerşme de kırgınım gelmeyen ablam beni engellemiş çaresiz yavrumun başındayım Ailemi de eşimi de Allah a havale ettim 

27 Cevaplar

+1 oy
(1,763 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın cnm Allah kimsenin ahını kimsede koymaz Yarına kalir ama yanina kalmaz Rabbim ıslah etsin tez zamanda huzura kavustursun inşallah bacım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okurken daraldim yemin ederim..Allah sabır güç kuvvet versin.cnm.neden o kadar beklettiler de sezeryana almadılar yaa..insan.o kadar da ısrar edilirmi normal olsun diye Allah o kocanada vicdan merhamet versin ..
(75 puan) tarafından
Amin inşallah canım :(
0 oy
(312 puan) tarafından
Allahim bela okuyacağım olmayacak Allah'ım bol bol sana sabır güç kuvvet versin o dengesiz kocana da akıl kocalik babalık gücü versin bacım kusura bakma dengesiz lafını çoktan haketmis bir erkek adam da demiyorum adamlık bir yani. Lohusa kadına bunlar mi yapılır ne olursa olsun yapılmaz 
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Off kuzum ne zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin eşine kayinvalidrnede hidayet versin 
0 oy
(184 puan) tarafından
Cnm çok üzüldüm neler yasamissin sen sekiz kardeşin var ama hiçbiri ise yaramıyor nasıl kardeş bunlar
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sanada Evladına da şifa versin. Bunları yaşamana Sebeb olanlar elbet yaptıklarınin bedelini öderler Raabim bırakmaz. Kötü insanlardan kötülüklerinden Allah korusun. Esinede vicdan merhamet versin. Bol bol dua et canm Ailen eşin şunlar bunlar bugün yoksa da Allah CC her daim yanında. 
0 oy
tarafından
Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah ❤️❤️.
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hasbiyallahu lâ ilahe illa aleyhi tevekkeltu ve huve rabbûl arşil azîm  diye dua et ve hasbiyallahu veni' Mel vekil bunları bol bol oku Allah CC var Allah CC yar sen sahipsiz değilsin senin rabbin var ona sığın su güzel gecenin hatırı için rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Allah kocani bildiği gibi yapsın. Kocan insan olsaydı zaten değer görürdün canm . Ailen de suçlu . Böyle aile olmaz olsun . İlerde neler yaşadın anlat belki burunları sürter . Neler yaşamışsin ya :( çok üzüldüm 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm benim çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin. Hem üzüldüm hemde çok kızdım.benimde bebegimin kalp atışları kaybolmuştu acil sezeryana alinmistum. Neden sende normal için bu kadar çok ugrastilar.keske aile bireylerinin yanına sen gidebilseydin. Kaynanaya kalırsan böle olur. Kocanda adam değilmiş. Ona ne karı ne çocuk lazımmış. Lohusa bı kadına şiddet uygulamak çok kötü bişey. Allah yardımcın olsun o koçanı ve kaynananda Allah bildiği gibi yapsın.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim malesef kendi canımız bize kiymet vermeyince digerleri de bundan guc aliyor!! Allah yanlarına birakmasin insallah Sen Rabbimin asaletine guven Allah yardomcin olsun 
0 oy
tarafından
Cabim ya çok zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin sana ve bebeğine hayırlı kapılar açsın hastane neden normal dogukda bu kadar ısrar etti ki anlamadım ne gerek vardı sezeryana alsaydı, nerde oturuyorsun bu arada 
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Okurken içim sızladı inan ne biçim insan bunlar ya bu kadar mı vicdansizlar Rabbim yardımcın olsun inşallah keşke benim yakınımda olsa çiçek gibi bakardım sana ablalarina gelince öyle abla olmaz bende bı ablayim kardeşlerim ikinci annemiz sensin derler eşinede gelince Allah'a havale et onu bidahada çocuk dogurma ona :(
0 oy
(5,895 puan) tarafından
Ayy çok üzüldüm bnde suni sancı aldım ablam 3 gun kaldı evimi işimi yemeği hep o yaptı o evıne gttık ten snra kaynanam lar salonda oturmuş yemek bekliyorduk bıde ikimdebı kayın pederim gelyro eşimde artık gıt yemek yap onlara çay yap kız gazlı ydı hep ağlıyordu sabah kahvaltısı ile duryrudk taaa akşama kadar kaynanam gdıp bi çorba yapim demiuordu ben hepsini eşimin yüzüne vurdum hiç bşey demedi sustu braz yemek ypyırdum gelip hepsını yıyıp gdyorlardı bide yalandan yardımda gelmşim dyırdu boşver cnm takma kafana eşler byle elinden gelseler annesinin karnına grecekler yani
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Canim benim cok uzuldum ama boyle bi adama nie cocuk dogurdun yani deme hamile kalinca cocuk olunca deisti illa kendini belli etmistir bu adam senide cocuguda haketmiyor yazik deil mi sana Allah yardimcin olsun o esine merhamet wersin
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Allah insana hayırlı insanlar versin benim de mevzun biraz sana benziyor  2. Doğum ettim anneme gel yanımda kal dedim iş var 3 çocuk var baban var diyo gelmedi  kaynamam allah var inkar edemem 2 gün yemek yaptı  işimi gorümceö yaptı   2 gün hastaneden geldiğim an normal dogumsın dikilin yok gek bebeği yıka git tuvalet banyoyu yıka gittim yıkadım  ağrıdan ağladım elim var keb melek  benim de ailem arkamda durmadı  insan j an ailesini istiyor 
0 oy
tarafından
Okurken buz gibi oldum.. Rabbim kimsenin ahını kimse de birkamaz. Eşine yazıklar olsun ama ailene de yazıklar olsun merhamet yokmuş ...
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Keşke okumasaydm offfff senin o doğumun benimkininn aynısı eksiği yok fazlası var.. ben bile herkes çevremde pervane olmusken kendime zor geldim hatta bu tramvayı bebeğim 3 aylık olana kadar atlatamadim sen neler yasamissin yansın bu Dünya 

O eşin denen hay.van ve annesi cehenneme gitsinler bu nasıl bir dünya yarabbim.. o ablan da anne olmuş hiç mi vicdan yok yaaa offfff... 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin tez zamanda  iyileşirsiniz inşllah ALLAH onlarada merhamet versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Rahmetli kıvırcık Ali ne diyor. Ardı olmayanın derdi çok olur diyor. Hepsi aileden kaynaklı. Tabi bide merhametsiz eşten. Allah yardımcın olsun. 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 498 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 321ada (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,356 göst.
20 Kasım 2020 Aile kategorisinde Elham mirza (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 717 göst.
15 Ekim 2022 Aile kategorisinde Veraaaa. (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.