0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Kızlar bnm evim bahçe katı ve evde örümcek ve yavruları falan oluyor minik minik onun dışında geçen küçük bir kertenkele girmişti eve ona bişey yapmadım zaten istessmde yapamıyorum direk camdan aşağıya atıyorum ama örümcekleri hep terlikle eziyorum sizde öyle misiniz hamam böceklerini de öyle yapıyorum ama diğerlerine bişey yapamıyorum bilmiyorum çok tufmhaf oldum

2 Cevaplar

0 oy
(312 puan) tarafından
Gördüğüm yerde korkmadığım haşerelere yapıştırıyorum canım bir akraba denen akrepler var onlara 100 defa terlik de vursam olmuyorlar 
(591 puan) tarafından
Ahahha aynn onlar terlik değil başka bı imha silahı lazım
(312 puan) tarafından
Valla neyle vurursam vurayım gebermiyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak borik asit al 2 patates haşla ez borik asit ekle eldivenle yoğur orta boy toplar yap evin her köşesine at o hamam böcekleri hemen gebericekler;) 
(8,028 puan) tarafından
Kız zararlı değil mi kendimiz için
tarafından
Canım köşelere atacaksın eldiven ile yap koy bebeğin varsa dikkat et o kadar
(8,028 puan) tarafından
Evet bebekli aile için sıkıntı ya. Bizim evde de hamam böceği çıkıyor da koca koca. Aman şu anda tiksindim bak. Post sahibi yaparsa yapsın ama ben yapamam. Kızım emekliyor nerede dip Bucak var oradan alıyor bir şeyler
(591 puan) tarafından
Yok canm bizim evde çok şükür hamambocegi yok örümcek var küçük bazende büyük dün siyah bı tane gördüm nasıl korktum eşimi cagiriyorum diyor bn onu görmeden hemen yok et dedim onu seni yapmam gerekmiyor mu neyse aldım terliği vurdum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 101 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde Princess_s mother (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

406,034 soru

12,171,978 cevap

36,639 kullanıcı

...