Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_ea7276135905c965e9ba8dacfe2560b5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kızlar neden böyle oldu ya doğum kiloları-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ya instagramda bakıyorum doğuran herkes dal gibi bir de 2 3 tane çocukları var ben bir tane doğurdum anneme döndüm tabi annem de 6 tane doğurdu ama.. Düşünemiyorum 2 3 çocuk doğurduğumu vücudum inanılmaz yıpranır herhalde şuan bile kocaman göbeğim kaldı eşimden de hep saklıyorum çok üzülüyorum hala göbeğimin olmasına alışamadım tabi dünyaya bir can getirmek, bebeğim her şeyden önemli ama hayat devam ediyor doğum yapalı 3 ay oldu sezeryan oldum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm onun bunun fiziğine bakıp kendine dert etme olabilir sen dogum yapmışsın kolay mı bacım sen kilo almazsın ben alırım ne alaka saglik olsun inanki sen istedikten sonra zamanla hepsi geçer benim hepsi gitti bile hemde hiç bir bir şey yapmadan sadece emziriyorum ve tam tersi daha çok yiyorum emzirdigim için içim bayılıyor ne yapayım kilo alırsam da yiyecm can boğazdan gelir
tarafından
Benimki gidecek gibi durmuyor :(
tarafından
Ama daha yeni doğum yapmışsın kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alışırsın canım zamanla napalım yani herkes ince olmak zorunda değil bizde kiloluyuz napalım 
tarafından
Kiloyu hiç sevmiyorum :(
0 oy
(192 puan) tarafından
Daha yeni doğum yapmışsınız hiç bir şey olmaz. Karnınızı bağlayın güzelce korse filan kullanın bol bol hareket edip günde 2 buçuk 3 litre su için. Sakın pes etmeyin ve o Instagram dünyasına inanmayın orada mükemmel aileler sadece fotoğraflar da. Kendinize inanınırsanız yapamayacağınız hiç bir şey yok. Doğum kiloları çabuk gidiyor bir anda almadık ki bir anda verelim. 
0 oy
(550 puan) tarafından
Zamanla azimle verebilirsin canim boyle yasamak zorunda deglz bizim elimizde
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Bence bünye ile alâkalı. 4 buçuk ay oluyor doğum yapalı, başlarda çok kilo kaybettim sürekli emziriyorum ama acıkıyorum yediğim halde kaybediyordum ama şu an hem emziriyorum hem oraya buraya koşturuyorum hiç veremiyorum artık ve kilo da aldım maalesef. 
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Sosyal medya kadar toplumu bozan bir şey yok. 

Oraya bakarsak hiç derdi olan yok

Hgç maddi sıkıntı yaşayan yok 

Hiç acı çeken, aile içi problem yaşayan yok

Hiç şişman yok

Herkes her zaman çok mutlu, ohh keyfi çok yerinde

Doğum yaptınız çok normal. Önce sağlık. Emzirme işi bitince diyet vs. Yaparsınız. 

Siz çok güzelsiniz ve değerlisiniz. 
0 oy
tarafından
Ben doğum yapmadığım halde hamile bile değilken kocaman göbeğim vardı boş veeeer etliyiz butluyuz mutluyuz 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Benim 7 ay oldu canım bi ara vermiştim tamamı değil 4 5 kalmıştı şimdi bu ara yine aldım gibi hissediyorum ama oğlumdada geç vermiştim bünye yle alakalı vücudum kilo almaya çok yatkın geçen sağlık ocağında tartıldım ebe diyor gayet iyisin vücudun kendini toplaması 2 yılı bulur
tarafından
Nasıl verdiniz kendi kendine mi gitti
(1,619 puan) tarafından
Veremedim ki kuzum ben kız doğumdan sonra 3 ayda kendiliğinden gitmişti baya 4 kilo fazla kalmıştı ama göbek duruyodu şimdi yine aldım gibi ama tartılmadım oğlumdada geç verdim ben takılma kiloya verirsin zamanla ayrıca bende saklıyom karnımı sağlıkları yerinde olsun kilo verilir nasılsa kuzenim var kız doğum yapıyor 40 ı çıkıyor eski halinde nasi beceriyi bilmiyom ama genetik annesi tarafı hep zayıf hiç kilolusu yok benim anne tarafımda da hiç zayıf yok yani azcik kaçırsam hemen alıyorum
0 oy
(585 puan) tarafından
Canim o bunyeyle alakali bir sey ya ben mesela ikinci gebeligimde 50ile hamile kaldım 65le dogum yaptim suan 50kiloyum. Bende kilo almaya ugrasiyorum :D bol bol su ic gunde 3litre bide fazla yememek lazim tabi benim yemekle aram yoktur az yerim hep. Daha yeni olmus dogum yapali. Eger dikkat edersen verirsin :) ❣️ ❣️ 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 226 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 187 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu

413,924 soru

12,458,921 cevap

46,603 kullanıcı

Kategoriler

...