0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (4,692 puan) tarafından
Kızlar ya çok korkuyo herşeyden örneğin perde uçuyor ya rüzgar olunca çıldırıyor ağlama krizine giriyo perdeyle durmuyo diye kavga ediyo ya da ne biliyim su kışın çıkan şeytan tüyü derler ya onu görünce çok korkar ağlar yeni gördüğü bişey olunca çok korkar tras makinesi blender ışıldak sizinkiler de böyle mi az önce mutfaktaydi çığlık çığlığa yanıma geldi kalbime iniyordu bişey oldu diye noldu dedim yine perdeyi gösterdi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok benim oğlum öyle değil. Acaba öncesinde bişeyden korktu da travma mı kaldo
(4,692 puan) tarafından
Ya hamilelik donemim eşimin görevinden dolayı Antalya'da bir yaylada lojmanda kalıyorduk benim hamileligim hep korku ile geçti acaba o yüzden mi diyorum soba patladı iki üç defa tarantula kadar örümcek gördük çok korkuyordum
tarafından
Bi fikrim yok kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,394 puan) tarafından
Yavrum ya kiyamam
(4,692 puan) tarafından
O öyle yaptıkça bende çok korkuyorum acaba bişey mi gördü diye gece de öyle çünkü  2-3 defa çığlık çığlığa kalkar
0 oy
(238 puan) tarafından
Kızımda 27 aylık canım aynı durumdayız bi anda oldu sandalye gölgesinden falan korkuyor anne korkuyorum gitsin o diyo camımızın önünde ağaçvar perdeye dalların gölgesi vuruyor ondanda korkuyor
(4,692 puan) tarafından
Niye böyleler acaba ya
(238 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki ya daha önce bir şey de olmadı tetikleyecek bir anda başladı korkmaya
(4,692 puan) tarafından
Benim hamilelikte çok korkularım vardı belki o etkili olmuştur diyorum ama bilemiyorum yine de
(238 puan) tarafından
O etkili olsa ama şimdiye belli olurdu
0 oy
(868 puan) tarafından
benim kızım da aynı bilimsel bi araştırma var mi bilmiyorum ama gozlemlerime göre sezeryan ile doğan çocuklar daha ürkek
(4,692 puan) tarafından
Bizimki de sezeryan doğum canım
(868 puan) tarafından
iste canım dediğim gibi bilimsel bi veri yok ama sezeryan esnasında bebek anne karnından aniden uyandırıldigi için ürkek oluyormuş benim kizim da sezeryan o da öyle etrafımda hep öyle
(4,692 puan) tarafından
Olabilir canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 378 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Syma (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 323 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,597 soru

24,417,173 cevap

351,336 kullanıcı

...