0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar 21+4 hamileyim ilk kez nescafe ictim interneten arastrdim cok korkunc seyler yaziyor zarari olurmu bebegime 

12 Cevaplar

+1 oy
(283 puan) tarafından
Yok canim o kadardanda bisey olmazz sanki hergun gunde kac tane iciyosunn .. 
tarafından
İlk kez bi bardak ictim normslde hic icmem kahve cay kola vs. Sadece su il ve sut icerim  hamilelikten oncede hep boyleydim biri dedi cok zararli korktum arastrdim daha da korktum sizlere soraym dedim
-Reklam-
+1 oy
(2,924 puan) tarafından
Olmaz insallah . Internette hersey cok abartilarak yaziyor canim birsey olacagini dusunmuyorum bende icmistim
tarafından
Tamam canm cok teskkur edrim
+1 oy
(3,129 puan) tarafından
Bende iciyordum iyi degil diyolardi ama canin cekerse arada bi ic nefsin cekmiyorsa icme icin rahat olsun
tarafından
Tamam canm cok sagol
+1 oy
(1,083 puan) tarafından
Ben günlük 1 fincan türk kahvesi içiyorum arada birde nescafe şu anlık hic bir sıkıntım yok çok şükür doktorda izin veriyor. Annem günde 3 bardak nescafe içerdi kardesimde hiç bir sıkıntı olmadi maşallah turp gibi dogdu
tarafından
Masallah canm cok sagol icimi rahatlattin
(1,083 puan) tarafından
Zaten günlük 150 ml kafein alma hakkimiz var bu sınırı gecmemek gerekiyor nescafede 75 ml diye biliyorum
tarafından
Hm tamam canm sagol
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Canım istedikçe içiyorum bende dayanamıyorum çok  abartı şeyler var sorun olacağını sanmıyorum kuzum 
tarafından
Tamam canm cok teskkur ederim ilk kez ictim sonra korktum bi bakaym dedim
0 oy
(272 puan) tarafından
Canim ben hic nescafe içmeyen 4 5 defa içtim 
tarafından
Birsey oldumu cnm
(272 puan) tarafından
Yok kuzum ya çok şükür hatta canim istiyor simdi yapacam: )) kahveye gelinceye kadar niceler var sigara alkol tüketen
0 oy
tarafından
Ben de içiyorum valla sık sık değil ama içiyorum ona bakarsan herşey zararlı 
tarafından
aynn Oyle canim
0 oy
(100 puan) tarafından
Nescafe yerine türk kahvesini sütle yap aynı latte tadinda oluyo.  Esimde çok içerdi tabi bende kahveyi heleki nescafe hamile kalınca almadık hiç.  Sadece süt ve türk kahvesi isteğine göre de şeker kat köpük köpük çok güzel oluyo vede yumuşak icimli oluyo latte gibi köpük köpük oluyo ben hep öyle yapıyorum 
tarafından
su yerine süt mü koyuyorsun canim
(100 puan) tarafından
Evet canım.  Bi kupalık kahve için ben bi tatli kaşığı türk kahvesi bi küp şeker le yapıyorum sadece sütten çok da güzel oluyo hem nescafe isteğimi karşılıyo hemde zararsiz.
tarafından
denicem canim ben hic sevmem türk kahvesini on yil icmesem aramam gecen arkadasim yapmış dibek cok begendim damla sakizliydi bide hic sevmeyen bende aldim bitirdim paketi tek basima seninkide dibek gibi olur denicem yarın sagol canim:)
(100 puan) tarafından
O zmn türk kahvesini az katarsin canım zevkine bağlı ben tam dolu olmadan bi tatlı kaşığı koyuyorum bi kupa lık.  Zevkine göre şekerini kahvesini kendin ayarlarsin canım.  Güzel oluyo latte tadinda oluyo
tarafından
yarin denicem kizim keyif yapmama izin verirse canim sagol:)
0 oy
tarafından
bu kadar pimpirikli olmayin canım fazlasi zarar bi kereden bisey olmaz 
tarafından
Anne olunca her konuda pimpirikli oluyorsun malesf.
tarafından
tabiki öyle oluyor ama canim abartmadan pimpirikli ol :)
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Hiç bisey olmaz çocuk ultrasonda hareketsiz falan olunca doktor bile nescafe iç gel diyor herşey tadında güzel bisey olmaz 
tarafından
Tamam canm tekkur ederim
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Yok canım endişelenme arada bi kendine böyle süprizler yapabilirsin ben 2 günde bi kahve haftada 1 nescafe içiyotum her gün de 2 bardak çay içiyorym şükür bişi olmadı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
29 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 662 göst.
2 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (811 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,058 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...