0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından

Kargo dahil 21 tl oluyor mesela kuponu kullan diyorum uyguluyor ama siparişi tamamla deyince yine kart bilgileri istiyor ve alamıyorum sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(3,457 puan) tarafından

Benim kupon yatmamış bile:D

(532 puan) tarafından
Benimki yatmış ama kullanamıyorum
tarafından
Benimde yatmamış müşteri temsilcilerine mesaj attım birden fazla mail hesabı olan kullanıcılar kaydetmiş dedi
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
Trendyol cuzdana yatirman lazim diye biliuorum
(532 puan) tarafından
O kuponu nasil yatircam bakiye yukle var oda kendi kartimizdan para istiyor
(968 puan) tarafından
Evet canim alacagin urun miktarinda cuzdana para yatircaksin trendyol cuzdani kullandiriyor yapabilirsn bsey yok
(968 puan) tarafından
Urun 100 lira diyelim 100 lira yatir o 75 cekecek 25 cuzdanda kalacak
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Bana yine vermedi namussuzlar :ermm:

tarafından
Yaaa senin bir sürü kaydetmen vardı neden öyle oldu
tarafından
Aynen 48 kaydetmem vardı. Aktif olmayan hesaplardan kaydedilmiş bot kisiler diye bişey söyledi müşteri hizmetleri şaşırdım bende.
tarafından
Çok sacma ya her defasında aynı şey oluyor geçende de başkalarına öyle olmuştu
(45,019 puan) tarafından
Benimde 86 vardı
tarafından
Neye göre seçiyorlar anlam veremiyorum
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Harcayacağın kadar tutarın cüzdanda olması gerekiyormuş canım 21 lira sen yüklücen 21 lira da kullancan yani 21 lira yükleyip o ününden 2 tane alabilicen
(532 puan) tarafından
Nasıl yani canım e yine bizden mı gidecek ben anlamadım
(1,621 puan) tarafından
Alacağın ürün tutarı kadar cüzdanda olacak öyle onu kullanabilicen canım atıyorum 50 yiralık ürün mü alcan 50 lira yüklücen 25 ordan kullancan senin cüzdanda 25 kalacak ben böyle biliyorul
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Trendyol cüzdana para yükleme lazım canım yoksa olmuyor 
(532 puan) tarafından
Kendi kartımdan 25 tl mi yüklemem lazim
(3,145 puan) tarafından
Yükle canım öyle bişey lazım
(532 puan) tarafından
Sacma ya
0 oy
tarafından
Bana yatmis alisverisimi de yaptim ❤️☺️ kuzu cizdanima alcagim urunun fiyati neyse o kadar para atman lazim .Sonra 25 tl urunden dusecek.
tarafından
Hayırlı olsun kız başardık jdhdjdjd şimdi mesela benim alacağım ürün 25 tl ya cüzdana yuklicem o çekip tekrar geri mi vercek anlamadım
(532 puan) tarafından
Canim 25 tl kendi kartımdan mı yüklemem lazım
tarafından
Urun 25 tl ise kendi kartindan yuklemen lazim ☺️❤️
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Aslında para yatırmana gerek yok direkt alması lazım niye öyle olmuş ki cüzdana harcayacağın para kadar yüklemen lazım diyorlar ama öyle değil mesela ben 54 liralık ürün aldım cüzdana 30 TL yükledim sen ödeme kısmında cüzdan ile öde seçmen lazım ona bir bak istersen 
(532 puan) tarafından
Canim bi kere bende yapmıştım para falan yüklemedim direk o kuponla almıştım zaten ödeme kısmında sadece trendyol cüzdan öde kullan var ona basında kart numarası istiyor yine anlamadim
(1,307 puan) tarafından
Kart numarasını istiyor ama yazmama gerek yok cüzdan ile öde de ödeme adımına geç bir öyle dene
(532 puan) tarafından
Cüzdan ile öde dediğimde yeterli bakiye yok diyor
(1,307 puan) tarafından
Çünkü ödeme yerinde sıkıntı yok tutar da sıkıntı var kuponu kullandığın halde 12 TL ödenen gerekiyor o da heralde kupon kullandığın için indirimli fiyattan değil normal fiyattan saymışlardır başka ürün al bence
(532 puan) tarafından
Canim kaç paralık ürün alayım 9 tl lik bişeyde bile 11 tl kalıyor
(532 puan) tarafından
Canim.inan ki şuan 3 buçuk tl lik bir ürün koydum deneyim diye yine 11 tl kaldı ne alırsam öyle oluyor
(1,307 puan) tarafından
O neden ki hiç anlamadım ya
0 oy
(17,447 puan) tarafından

Odeme kısmını ekran at bakim canım 

Bide alacağın ürünün de ekran fotosunu at fiyati ile birlikte
(532 puan) tarafından
Bekle canım atacam
(532 puan) tarafından
Canim fotoğraf ekledim bak kuponu kaydediyor ama sipariş tamamladığında yine kart bilgileri istiyor
(17,447 puan) tarafından
Gördüm canım.  Sen kuponu kullanmışsın indirim uygulanmış. 11.90 da kargo parasıdır canım.  Onun icin de cüzdan para yüklemen gerekiyor
(532 puan) tarafından
Kuponu alacağım ürün için kullan diyorum kullanınca 11.90 diyor 3 tl lik bisey alsam bile ne yapicam
0 oy
tarafından
Aynu mağazadan 4 liralık ürün ekle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
10 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrntgraannsi (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 504 göst.
+1 oy
8 cevap 314 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,071 puan) tarafından soruldu

411,983 soru

12,402,625 cevap

44,485 kullanıcı

Kategoriler