+1 oy
883 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebisleri olanlar keşke zaman geri gelse diyor musunuz yoksa yok iyiki doğdu mu diyorsunuz merak ediyorum.

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebek görünce keşke hep bebek kalsalardı diyorum hele ki bebeklik resimlerine bakınca ağlayasım geliyor :) 
tarafından
Seninkiler kaç yaşlarında ki :)
tarafından
Biri 3ü geçti biri de 2 yi geçti
tarafından
Ooo Maşallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Hayır hiç demedim bunu açıkçası. İlk zamanlar zordu yalan yok ama sonraları hiiiç özlemedim ben hamileliğimi aksine herkes çok özleniyor dedi ama kızımın evde oluşu kadar güzel bir şey yok benim için oyüzden aklıma bile gelmez :)
tarafından
Tövbe ama insan bu günleri sadece bebk hareketi için özler yani ôzlenecek bir tarafı yok
(1,077 puan) tarafından
Bencede canim
0 oy
(754 puan) tarafından
Çok ağlayan kolik bir bebekti kızım şuan yaşına girecek hala aglak miz miz bir kız ama iyiki doğurmuşum. Hamileligim de hiç kilo almadım aksine 19 kilo verdim doğum yapana kadar gece gündüz istifra ettim koku hassasiyeti oluştu mutfağa banyoya giremezdim doğumun üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen hala gusül abdesti alırken ağzıma su aldığımda düzgün gargara yapamam alır hemen geri çıkarırım ya değilse gene istifra ederim. Doğuma kadar neredeyse her gün hastanede bulantılarım ve açlık yüzünden serum yedim. Ama kucağıma aldığım andan itibaren her anım şükür ile geçti kucağıma almam doya doya koklayıp öpmem anne diye tepeme çıkması herşeyi ayrı güzel
0 oy
tarafından
Demiyorum çünkü karnım dolu sjssgshs :))

İkinci bebişimi bekliyorum :) 
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Canımm doğum yapalı bi kaç saat oluyor ne desem ben buna bilemedim 
tarafından
Ne ciddi misin :) hayırlı olsun yaaaa ❤️❤️❤️❤️
(3,833 puan) tarafından
Evet tatlım ciddiyim teşekkür ederim
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Hamileliğim çok zor geçmiyor elhamdülillah ne düşük tehlikesi yaşadım ne bulantı sadece bel kuyruk sokumu ağrısı var :) bebek şımarık olursa isteyebilirim :D
0 oy
(979 puan) tarafından
Bnim gbelik hep sornlu gcti o yüzdn hc oyle bi dsüncem olmadi
0 oy
tarafından
Bazen cok özlüyorum gebeliğimi. Elimi karnıma goturup kızımla knustukca bze tepkı verıp haret etmesını felan ama snradan drup canlısına bakıyorum suan 9 aylık ama masallah süphanallah akıl küpü kızım. Pesnde kosturuyo emkleyerek kacıyo gülerek arkasndan bakıyo gel peşimden der gbı . Oyunlar oynuyoz sarılıyorum kokluyorum. Dunyadakı en guzel ciçek bıle evlat kadr guzel kokamazms onu anladım cok sukur kı. Rabbım dıleyen isteyen hrkeze nasıp etsın ınsallah ☺☺ gece gece duygulandım 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ay valla bazen oyle yoruyor oyle cıldırtıyor ki diyorum valla soyle bir iki saat geri koysam da dinlensem :)
0 oy
(388 puan) tarafından
Valla ne karnimda rahat durdu ne disarda rahat veriyo :D
0 oy
(1,336 puan) tarafından
3 hamilelegimde cok zorlu bir suru sorunlar yasadim iyiki doğmuş diyorum. Ama bi yandan o anlarida özlüyorum ilk tekme, toplanmasi, onunla konuşmayı :))

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 291 göst.
1 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 531 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.