0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Üzüm kayısı keçi boynuzu elma limon kürünü denedim artar gibi oldu gene aynı. Dere otu yiyorum yine aynı . İncir hurma ceviz badem fındık tüketiyorum yok artmıyor. Günde bir litre su içiyorum . Ama olmuyor artmıyor bebeğim sürekli aç mama vermek zorunda kalıyorum. 117 günlük emmek istiyor sütüm yok. Sütüm varken de emmek istemiyordu. Meme reddi yaşamaya da başladım . Sürekli huysuz  ac , açlıktan uyuyamiyor. Benim gibi olupta sütü çoğalan var mı yardiminiza ihtiyacım var 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mom Steel tea çayı dene birde.. 

Beynine sinyal ver sütüm var de sütüm yok dedikçe dahada azalıyor bak ben bu yöntem ile sütümü arttırdm
tarafından
Eczane de var mı bu çay
tarafından
E bebekte satılıyor
Eczanede humana Steel tea var onuda tavsiye ederim ama bana en çok mom Steel tea çay süt yaptı en önemlisi sürekli sütüm var de beynine sinyal ver
tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
-Reklam-
0 oy
(855 puan) tarafından
Bir kere sutum yok deme beyin oyle mesaj alir bebis emdikce sutun gelir ne kadar emerse süt cogarlir bebis uyuyunca sende uyu göğsüne sicak havlu koy bn bol bol helva yemistim 
tarafından
Benim bebeğim emmiyor meme reddi yaşamaya başladım
0 oy
(257 puan) tarafından
En iyi boza canım çok faydası oluyor tavsiye ederim
tarafından
Bozayi yeni duydum
(257 puan) tarafından
Bende sütüm yoktu bozayi içtim sabaha sütüm çoğalmıştı
0 oy
tarafından
Canim 1 lt su cok az, en az 3 lt ye cikar suyu gunde. Bol bol dinlen, uyu, kendini yorgun uykusuz birakma ve 3 lt su ic. Sutu asil yapan seyler su ve uyku cunku.
tarafından
Bebeğim her gün 4 te kalkar 6 ya kadar uyumaz 6 da uyur bir saat sonra geri uyanır sanırım uyuyamadıgimdan da kaynaklı . Haklısın su az içiyorum yeni yeni bir litreye çıkardim
tarafından
Gun icinde o her uyudugunda uyu, biliyorum cok klişe bi soz ama vucut yorgunken ne yersen ye sut azaliyor. Uyanikken de koy pusete yanina al isini oyle yap. Firsat buldukca uyumaya dinlenmeye calis, suyu da arttir. Anne sutunun yuzde 70-80 i su oyle dusun. Bu ikisini arttirirsan sutun de artacaktir.
tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Süt en çok emzirerek artar bir de su için bol bol ben su çok içerdim
tarafından
Sütüm az gittiği için meme reddi yaşıyorum. Evet su tüketimim az benim teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
3 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemyc (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
11 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

405,840 soru

12,162,880 cevap

36,610 kullanıcı

...