0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dogumuma az kaldı normal doğumla ilgili tavsiyesi olan var mi mesela duşa girmek suya oturmak yani ne yapsam doğumum daha kolay olur tecrübeli anneler lütfen bana fikir verin ilk dogumum olacak normal düşünüyorum ne yapmalıyım sancısı evde mi çekeyim ya da ne zaman hastaneye gideyim borçlarımız var özelde yapamam doğum bebeğin alışverişini bile zor tamamladım ona göre tavsiyede bulunabilir misiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Sancin gelince baktın siklasicak hemen hastaneye GT .. duş iyi gelir inşallah çatın msaittir de güzel doğum anin olur
tarafından
Tamam canım cok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer suyun gelmez de sancin gelirse sancin 10 dk da bir olana kadar evde çek derim hastanede sancı çekmek çok zor ama evde iyi ılık dusunu al her zaman temiz ol çünkü ne zaman ne olacağı belli değil hurma ye bol bol bebek cantana poşete köy canım biraz da bide cesaretli ol bebeginin sana çok ihtiyacı var hiç korkma Allah sana o dayanma gücünü veriyor merak etme ... Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin ki
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben martta dogurdum sabah 530 da altıma kaçırdım sandim kalktım suyum geliyor sancim vs yoktu ama boynumdan asagimi yikadim insanin eli ayagina dolanıyor o an  acile gittik 4 cm açıklık vardi dogum odasina cikardilar 11 43 te dogurdum 

Sancilarim aşırı olana kadar ayetel kürsi ve insirah süresini okudum rabbim de yardim etti şükür 

Tek tavsiyem youtube da dogru ıkınma nefes alıp verme videolari izle
tarafından
Tamam canım izliyorum hemn çok sagol
(7,617 puan) tarafından
Iyi seyirler insallah faydasini görürsün

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 516 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu