0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar 11+4 haftalik hamileyim en son 9+2de kontrole gitdik doktor bir hafta geride dedi 8+2 dedi 12+3 de kontrolum var merak ediyorum ultrason resmi boyle olub cinsiyyeti kizmi erkekmi olan anneleri 5 yıldır bekliyordum sonunda oldu çok heyacanliyim lutfen kirici olmayalim

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kuzum kırıcı olmayayım diye itina ile yazıyorum sakın kırılma üzülme lakin Rabbim 5 sene sonra sana böyle bir cennet nasip etmişken cinsiyeti merak etmeden keyfini çıkartsana. Zaten 1 2 haftaya öğreneceksin. 

Bak kendin diyorsun 5 sene bekledim diye. Şuan bunu telaşına girme. Ne önemi var ki. Hem bu fotoğraftan birşey anlayacak olsam çoook ciddi söylüyorum doktor olurdum. Erkek olsa ne olur kız olsa ne olur. LÜTFEN AMA LÜTFEN KIRILMA ASLINDA HEYECANINI DA ANLIYORUM ama biraz daha anlık heyecanları yaşayın şuan hamileliğinin keyfini çıkar. Rabbim hayırlı ne ise onu versin inşallah 
(247 puan) tarafından
Hic kirilmadim canım doğru saglikli olsun da kiz erkek onemi yok
tarafından
Aynen öyle canım benim bu anın her saniyenin tadını çıkar. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(247 puan) tarafından
Sağ olun
-Reklam-
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Crl kaç yazıyor canım

(247 puan) tarafından
Sağ olun canım
(11,508 puan) tarafından
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
(247 puan) tarafından
Amin canım sağ ol
tarafından
Crl den nasil anliyorsunuz
(2 puan) tarafından
Crl kaç  olursa kız erkek
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim içimden erkek geçti öyle hissettim ama tabi Allah bilir canım Bide hastaneye giderken çikolata ye hareketlenir cinsiyetini ogrenirsin
(247 puan) tarafından
Sağ ol canım Allah razı olsun
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kız gibi hissettim. Hayırlı evlat olsun 
(247 puan) tarafından
Bende oyle hiss ediyorum sağ olun
0 oy
(247 puan) tarafından
Kızlar bilen yokmu
0 oy
tarafından
Hayırlısı ne ise o olsun 
(247 puan) tarafından
Inşallah sağ olun
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Allah gönlündekini kucağına nasip etsin inşallah canım anlamadım bisey valla ben sağlıklı olsun da hayirli evlat olsun da kiz erkek ne farkediyo sanki 
(247 puan) tarafından
Tabii oyle canım
0 oy
(247 puan) tarafından
Post görünsün diye yazdım
0 oy
(544 puan) tarafından
Heycanlisin anlıyorum canm ama bu çok küçük daha doktorlar bile zor tahmin eder burdakiler nasıl anlasin ki. Bende hamileliğin tadını çıkar ılaki yarın öbürgün ogrenicen cinsiyeti
(247 puan) tarafından
Sağ ol canım ben zaten belki ultrason görüntüsü boyle olan varsa diye

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 181 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tavsan (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tavsan (247 puan) tarafından soruldu

405,958 soru

12,168,261 cevap

36,632 kullanıcı