+1 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,125 puan) tarafından
Eşim 4 kardeşler aralarından biri koyun  keselim köyde direk mangal yapalım bir arada olalım dedi. Çok sevindim çocuklar bir arada özgürce oynicakti 7 yıldır  ilk kez tenezzül edip davet etmişlerdi en önemlisi o köyde bebegimin mezarı var aylardır gidemedim onu çok özledim bu bahane ile gidebilecektim. Ama aralarında okadar iletişimsizlik varki bir plan kuramadılar. 4 araba yerine 1 dolmuş gidelim dediler mazotu ortak katip gidecektik.  Benim eşim çalıştığı için bende kolaylıkla gidebilecektim onlarla. Su koydular yok biz geceden gidecez isteyen gelir istemeyen gelmez 3 kardeş gittiler bi bizi götürmediler şimdi köyünü kesmiş mangal keyfi yapıyorlar nasıl vicdan ya haftalardır bugünü planlıyoruz ve her şeyi organize eden bendim bir beni götürmediler   oturum hırsımdan deli gibi ağlamak istiyorum benciller ya. Nasıl yüzüme bakacaklar anne babası benimle yaşıyor 2 güne yine dibimde bitecekler işim yok hizmet edecem

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam hizmet etmem şahsen benim kaynım da içinden gelmiş mangal yapmaya gittik eşimle kaynım herşeyi aldı öyle gelip bizi aldılar her şey çok güzeldi takı eltim kaynima bunların masrafını kim ödedi diyene kadar kaynım ödemiş eşim çalışmıyor kaynım da ek iş yapmış öyle para kazanmış 100 lira harcadı diye bütün gün sürat aştı toplasan 1 saat anca kaldık orda eşim de abisine 100 lira verdi kabul etmeyince arabasına tüp koydu 100 liralık 
(2,125 puan) tarafından
Ya mesela kaynım köyün keseceği için salata içecek kahvaltılık aklıma ne gelirse ben üstlendim yük  olmamak için inan aylardır planladığımız bi hevesti resmen beni bırakıp gittiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geldiklerinde bide hizmet etmiyceksin heralde bokk yiyesicelere
(2,125 puan) tarafından
Asla  etmicem beni  götürmedikleri için çok kızdı kaynanam kayinbabam böyle iş mi olur üzülme kızım diye yüzlerine bakmam
tarafından
Onlarada diyeydin geldiklerinde asla hizmetimi etmem sizlik bi durum yok beni yanlis anlamayin olurmu diye bide soylede bisi var yavrum suan seni umursamayip tek biraktilarsa burda ordada aynisini yaparlardi kendileri vakit gecirip seni dislarlardi
(2,125 puan) tarafından
Emindim yaparlardı ama ne bilim işte ya her hafta agirliyorum ilk kez ben gidecektim çok mutluydum
0 oy
tarafından
Nediyeyim valla bilemedim arkadaşım
(2,125 puan) tarafından
Ben bile bilemedim ki kuzum nasıl içleri rahat eğlenecekler
tarafından
Böyleleri sevgiyi saygıyı hak etmiyor aslın da
0 oy
tarafından
Asla evime giremezler çok istiyolarsa anne babalarını yanlarına alsınlar görsünler ama benim olduğum eve giremez öylesi 
(2,125 puan) tarafından
O konuda çok şanslıyım anne babaları bi tek benimle duruyorlar asla onlara gitmezler onlar gelince de rahatsız olurlar bunu belli ederler. Ama nekadar gelmeseler hafta da 1 görüşmek zorunda kaliyoruz
tarafından
Yine de ben olsam kabul etmezdim
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Sen neden gece gitmedin canım 
(2,125 puan) tarafından
Çünkü tek odalı bi ev sığmayız onlar gelin demedi zaten tek kaynım gitti geceden yatıya ona ait yer zaten başka kimse sığmaz ama dolmuşta onun dolmuş olmayınca gidemedim. o dolmuşuyla geceden gitti diğer 2 kardeş kendi  arabalarıyla gittiler sabah gel demediler. Kocamın çalıştığını biliyorlardı ve arabam yok onlar götürmezse gidemezdim öyle de oldu
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Geldiklerinde yuzlerine daho bakma
(2,125 puan) tarafından
Öyle yapacam  ama inan okadar yüzsüzler ki beni suçlu kendilerini haklı yaparlar
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Esin ne diyor bu duruma canm
(2,125 puan) tarafından
Çıldırıyor benim öfkemin on katı onda var. Ama sinirle konuşup haksız duruma düşmek istemiyoruz
(1,763 puan) tarafından
Esin  arkandaysa konsuun bence tepkisiz kalmyin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,131 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 479 göst.
23 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 656 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,864 soru

23,598,145 cevap

305,874 kullanıcı

...