0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (693 puan) tarafından
Bildiğiniz iyi lohusa korse tayt var mı nerden alabilirim ayrıca korseli tayt giyince ayrı korseye gerek var mı ki tayt bacaklarımı da toparlasın istiyorum doğuma bir aydan az kaldı ne zamandan sonra kullanmam doğru olur ayrıca ertesi günü tülbentle bağla karnın düşmesin diyorlar bilgilerinizi paylaşın lütfen

2 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım oncekikle birleşik korse tavsiye etmem ben kilitlu şekilde birleşik göğüz alyina kadr aldım fakat altı kapalı olunca wcye girmek çok zor oldu sıkı olduğu için indirip kaldırması aşırı zor bide sen taytlı diyosun zorlanirsin çok soyliyim sadece göbek için olanlardan al derim bende bu sefer onlardan alicam  sadece göbeğimi toparladım yeter.dogumdan sonra eve gelince ilk gün takamadim çünkü karnın daha çok acıyor içi yani 2.3.gunu başladım takmistim
(693 puan) tarafından
Hangisi iyi peki korse olarak
(2,330 puan) tarafından
Yok taytlı olanlara bakma .önden kopcali tek göbek bel için olanlara bak
(676 puan) tarafından
Valla ben korse kullanmadim. Hangisi daha yararli ama ilk gunler dedigin gibi tayt indirip giymek zor olur ama biraz iylesince bir hafta sonra kadar tayt kullanabilir ben iki gune toparlandim sezeryan olmustum
(2,330 puan) tarafından
Normalde giymekte zor oluyor canım bır elbise altına fkn mesela wcyi düşünürüm ben hemen yok rahat değiller sadece kilotlubolani bile rahat değil indirince bacağını açamıyorsun bile.kestim sonra ben üstünü ama kullanmadım bidaha doğumdan sonra başka almayı düşünüyorum nasipse
-Reklam-
0 oy
(676 puan) tarafından
Valla sana linkini atim muhtesem hem guzel hemde kaliteli ucuzda canim
(478 puan) tarafından
Canim posta korse tayt tavsiye etmişsin bana link gonderirmisin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSYhO (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
21 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde NSYhO (400 puan) tarafından soruldu

406,233 soru

12,179,994 cevap

36,675 kullanıcı

...