0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayanlar  benim eşimin arkadaşı evini satıyormuş iki artı bir geniş bir ev ve yeni bina 240.000 TL ve bizde şuan sadece  en fazla 50 bin lira var ve geri kalanı mecburen kredi olucak yada eşim ve ben ailelerimiz den bir miktar borç isteyip gerisini kredi cekicez sizce böyle bir ris almamız doğru olurmu sonuçta ev ve güzel baya 

Ama kredi çekince ilerde neler olur bilmiyorum napicaz bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Valla 240 bine ev bulduysaniz kaçırmayın canim. Bizim buralarda bu fiyata yeni ev hele imkânsiz 
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
2 odaları ev için bi tık pahalı bilemiyorum semtini falan ama kendinize güveniyorsanız alın sonuçta geliri sen daha iyi bilirsin 
(3,823 puan) tarafından
Kız senin ev fiyatlarından haberin var mı ☺️
(1,430 puan) tarafından
Kız ne bilem biz aldığımız da o kadar değildi hahHaj
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Tahminince ne  kadar kredi cekersiniz ki biz düğün için çektik faiz ile 180.00 oldu 2 kişiyiz ödemekte zorlanıyoruz ve uzun borç ileride huzursuzluk yaratıyor gerçekten bunaltıyor
tarafından
Canım bende öyle düşünüyorum tahmini 150 bin civarı çekeriz
tarafından
Benim şuan oğlum 3 aylık
Seneye çalışmayı düşünüyorum yani bir yıl calisamicam bilmiyorum yani bende emin değilim eşim çok almak istiyor ben de her ihtimali düşünmeye çalışıyorum
(3,457 puan) tarafından
130.000 e geldi 50.000 TL faiz bankadan bankaya değişir tabi 1 yılı geride bıraktık ama zor yani
0 oy
(12,916 puan) tarafından
Sokakta kalsam kredi işine girmem valla hem günah günah olmasa bile yarınım belli değil açıkçası ben cesaret edemezdim benim fikrim 
0 oy
(3,823 puan) tarafından
O paraya ev bulsam hiç düşünmem alırım canım ödeme imkanınız varsa eğer 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
240 bine ev mi kaldı. Bizim buralar da 1+1 ler bile 300-350den başlıyor. İmkanın varsa al borç yiğidin kamçısı derler ödenir bir şekilde. Ev fiyatları yerinde durmuyor millet alacak ev bulamıyor. Kiralar desen uçtuuu gitti. En güzeli ev sahibi olmak
0 oy
tarafından
Evin güzelliği tamam ama önemli olan mevkisi 
tarafından
Canım ilçe iç kısmı  guzelmiste
tarafından
Ama bende istiyorum ki  babasının ilçede arsası var oraya yapalım ev kendi kafamıza göre olur diye düşünüyorum odadiyo o zmn a daha çok var öyle işte
tarafından
İyi tartın biçin öyle karar verin hayırlısı neyse o olsun
0 oy
tarafından
Kuzum yaklasık 5 ay oncesnde 240 a aldık bzde . Bozmde 40 vardı 200 de kredı cektık 10 senelik. Kacırma elındekı fırsatı derım yanı baska söze ne hacet
0 oy
tarafından
Kredi işi günah ben cekmezdim bizim burda ev fiyatları Uygun 240a saray gibi evler alınıyor resmen ama kredi de çok çekilir bide faiz gelir üstüne zor olur borç ödemek filan 

Allah kolaylık versin inşallah
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Kiz 240 temiz yeni bina kaçmaz benim binamda 2+1 3 yillik bina temiz bir bina evleri güzel spotlu filan 480 m istiyorlar her sene evler de pahalilasiyor yani odeyemedigim misal veriyorum çok zorlandin geri satarsın kredini öder elinede yatirdigin paradan fazlası kalir yani canım zaten ev kirası oduyorsaniz ustune 300 400 daha koyarsiniz uzun vadeli ödeme sistemiyle

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy
13 cevap 233 göst.
+1 oy
5 cevap 95 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde misafir098765 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,324 soru