0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından
Bebeğim alerji tepki veriyormuş mamaya sma  kullanıyordum bebelac gold aldım onura hiç bır sekılde içmedi uyumuyor çünkü aç ne yapacağımı şaşırdım 5 aylık bu arada 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin 
tarafından
Aç ya belki yer bilemedim. Sana da kıyamadım içime dert olur smdi sabaha kadar.
(135 puan) tarafından
Alıştım ben zaten abla ya doğdu doğalı ağlıyor adımız çıkmış bakamıyor bu gelın dıye anneme o gün demişler çok ağlıyor sen sık git bakamıyor heralde dıye annemde dönmüş demiş kız canı çıkıyor sussun dıye herseye ağlıyor ben varkende ağlıyor bendemı bakamıyorum demiş susmuşlar allahtan müstakil evdeyım apartman olsaydı imza toplayıp çıkartırlardı bizi
tarafından
Ohoo bu insanlarda iyice şaşırmis ya valla. Bebeği küçük anneye edilir mi o laf ne ayıp. Sen mükemmel bir annesin. Bebeğin daha küçük. Birbirinize alışma süresindesiniz. Ve de bebeğin kolik olabilir herşeye ağlıyorsa valla onun çözümü yok. :( Hele iki ay daha sabret çoğu şey yoluna giriyor inşallah
(135 puan) tarafından
Yok kolik değil sadece ağlamayı sevdik bız bu arada mamayı acıklıktan içiyor baktı diğeri gelmıyor mecburen içim dedı sanırım
tarafından
Naptın nasıl geçti gece. Aklım sende hala
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(135 puan) tarafından
5 ay 22 günlük
(14,429 puan) tarafından
Valla canim yazık kıyamam aç bebiş
Biraz yoğurt ver tatlı kaşığiyla yada bebe bisküvisi ver canım biraz su,biraz süt karıştır
Aç kalmasından iyidir
(135 puan) tarafından
Gündüz verdım için suan veremiyorum akşam öğrendim bırden vücudu kızarıklık çıkarttı ne yapacağımı da şaşırdım

İlgili bir soru bulunamadı

405,629 soru

12,153,712 cevap

36,582 kullanıcı

...