0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (387 puan) tarafından
Merhaba kizlar eşimle biz öğretmeniz . Benim ailemin durumu iyi eşimin ailesinin durumu kötü. Eşimin ailesi sürekli bizden beklenti içinde 7 tane çocuğu var bı işleri düştüğünde sürekli bize söylüyorlar.Kayınvalidem rizamin olmadığınida biliyor çünkü daha önce sıkıntılar yaşadık ama işine geldiği gibi davranmak için salağa yatıyor. Düğünümde eltime takı setini eşimle bana aldırmaya çalıştılar . Ona düğünde alınmamışmis. Sizce nasıl davranmalı bazen çok abarttigimi düşünüyorum . Ama birlikte vakit geçirmeyi de hiç sevmiyorum gülüşü horlamasi yemek yemesi herşeyi batıyor bana. Kadın kendi evinde durmak istemiyor kocası çağırırken niye çağırıyon diye kavga ediyor. Ve diğer çocuklarına gitmek istemeyip bize gelmek istiyor hiç yüz vermedigim halde. Aynı ilde 2 görümcem var ne bileyim insan kizina gitmek onunla vakit geçirmek istemez mi kizlarida aynı şekilde bize gelmesin modunda 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynananda sorun var belli 

Hiç taviz verme sosyal mesafeye devam 

-Reklam-
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Kizlari dahi istemiyorsa o kadinda var sorun yarfim  edin tabiki ama haddineen fazla da yardim iyi degil..
(387 puan) tarafından
Benim ilk sogumam düğün esnasında herseyimizi kendimiz yaptığımız halde eltime de takı seti aldırmaya kalkması. Kredi çekince sanki ben anlamayacagim nereye kaç para verildiğini zaten bir sürü borç var eşimin öğrenim kredisi düğün masrafları insan evladına hiç mi acımaz yada hak geçer diye hiç mi düşünmez
0 oy
(123,006 puan) tarafından
ben istemedigimi acikca soylerim
(387 puan) tarafından
Söyledim anlamiyor kavga ettim  geçen sene onunla mi etmişim başkasıyla mi umursamiyor
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Haklısın Canım ben olsam bende kızarım Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
7 Aralık 2024 Aile kategorisinde Mervem (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
+1 oy
37 cevap 903 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (209 puan) tarafından soruldu