Kızlar sizden başka derdimi diyeceğim insanlar yok Eşimi kaybediyorum yavaş yavaş Böyle biri degildi bazen çok merhametini de gördüm eski postlarımı okuyan bilir bizi kaynanam evden kovmuştu Dün kaynı geldi kaynanamı evine götürdü ben lohusa mın beşinci günü kaynanam için dayak yedim Bu sabah hiç bir şey yok tu ortada bebegi uyuttum daha 20 günlük yavrum birlikte kahvaltı hazırlamaya gittik mutfakta ona dedim annen beni komşuma dedikodumu yapmış demiş besmelesiz bebegi yataktan kaldırıyor dedim ayıp değil mi ben ona on kere dedım içimden okuyorum sinirlendi bıçagı patatesi dezgaha fırlattı yanıma geldi dedi annemi üzdün kadın bana hissettirdi yüzü asıktı giderken iki elini bogazıma attı sıktı nefesim kesilesiye çırpınasıya ben sıktı bıraktı Allah tan kork ne yapıyorsun dedim yine sıktı bırakmadı ben yere yıkıldım nefessiz kalınca bu sefer dikişli yerime tekme attı ben hareketsiz kaldım kafam yere çarptı ya bayılırsın ha dedi buz gibi su kovasını yüzüme döktü nefessiz kaldım kalktım yerden mutfaktan kaçmaya çalıştım yakaladı saçımdan ona yapma ben lohusa yım korkuyorum dedim sert sert başıma vurdu saçımdan sürükleyip mutfaga attı ben ona bitti artık seni babama dicem dedim bıçagı aldı elini tuttum Allah tan kork bebegin annesiz kalacak dedim arka tarafı ile başıma vurmaya başladı elimi önüne koydum elime denk geldi ceviz büyüklüğünde morardı şişti ben acıdan çok bagırınca yine su döktü üzerimr odama kaçtım yavrum u o ıslak halimle kucakladı aglıyordu sesimşzden öyle durdu gitti yanımdan
Allah aşkına ne yapayım bilmiyorum babam hasta çok fakir ablalarım a gidemem bu hasta bebekle nereye gideyim