0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Yapanlar memnun kaldinizmi kalitelimi bi fikir verirmisiiz

7 Cevaplar

0 oy
(1,216 puan) tarafından
Canım minicity diye bir site var onunla en ucuz market arasında çok kkaldim. Guvenemedim ilk başta baya düşündüm sonra bir cesaret minicityden verdim bir kaç parça bişey en ucuz bebeye göre daha uygun geldi malları filan da kaliteliydi. Hemde fiyat olarak daha uygundu. İstersen sende bir oraya bak. Ebebekten filan daha da birşey almam ;) 
(703 puan) tarafından
Canm bende lcw den alıyorum ordan uygunmu bu minicty
(1,216 puan) tarafından
Uygun canım çok korktum ya kötü çıkar ya begenemezsem birde kredi kartı ile alışveriş yapicaktim  soruncikar filan diye korkuyordum ama gayet güzel geldi. ( Ama bak cokcok uygun fiyatlı olan şeyler var onları Lcw ile kiyaslayamam kumaş filan ) ama ben şu mantıkla aldım zatencocuk dedim abir kere iki kere giyecek ben o mantıkla aldım ;)
(629 puan) tarafından
Uyku tulumu aldnmi hic cnm ordn
(1,216 puan) tarafından
Daha oasamaya geçemedik biz :)
-Reklam-
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Yaptım ürünleri çok güzel geldi ama kalıpları küçük 1 yaiındaysa bebeğin 3 yaş al biraz büyük olsa sıkıntı olmaz 
0 oy
tarafından
Yptım cnm alısverıs ordan bn memnun kldım bana grlen urunler hep kaliteliydi ynı
0 oy
(979 puan) tarafından
Bn iki çocugumda da ordan aldım gayet memnunum fıyatına gore de cok ıyı . Herseyımı ordan aldm nevresm takımından tut bandanasına kadar paketleme de cok iyi hepsi kutulu gldi
0 oy
(44,924 puan) tarafından
Bende oğluma pijama takımı baktimda daha önce beden tutturamam diye korktum LC den alınca 3/4 yaş oluyo ordada mi aynı alsam bilemedim
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Ben ordan almıştım ama boya döküyordu hep beğenmedim 
0 oy
tarafından
Uygun sayfa arıyorsan prensesbebe var herkes çok memnun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
7 Eylül 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
15 Mart 2024 Aile kategorisinde Myangell (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
19 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
29 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elf drms (842 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,162 cevap

36,811 kullanıcı

...