0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (432 puan) tarafından

Arkadaşlar kızımın odası böyle ::) henüz aktif olarak kullanmıyoruz oda takımı 3 lü dolabı ve güzel uyumlu perdesi de var fotoğrafa sığmadı bugün biraz düzenleme yaptık :)) çok zevkli uğraşmak 

image

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Güle güle kullansın miniğin güzel olmuş 
(432 puan) tarafından
Sağol canm
-Reklam-
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Çok güzelmiş canm 
(432 puan) tarafından
Sağol canım heves ettim paylaşacak kimsem yok sizlerle paylaştım
0 oy
tarafından
Maşallah ne kadar güzel sağlıkla büyüsün inşallah içinde 
(432 puan) tarafından
Amin inşallah canm
0 oy
tarafından
Bende oğluşuma oda yapacağım inşallah ♥️ güle güle kullansın kuzucuk Rabbim hayırlı evlat etsin ♥️ beşiği şu an yatak odamda ama odanın birini boşalttık daha doğrusu misafir odasındaki kanepeleri sattık :D 
(432 puan) tarafından
Heryer mirayın eşyası dolu canım ya ne olcak o kadar eşya bilmiyoruz. Yatak odasında ayrı beşiği var  çok teşekkür ederim canım sende atarsın yapınca :)
tarafından
Kuzu bizim şimdiden her yerde kıyafetlerimiz oyuncaklarimiz var doğunca ne olacak hiç bilmiyorum :) Allah'ım emanetlerimize layığıyla bakmayı nasip etsin inşallah bizlerin böyle odaları eşyaları olmadı belki ya şimdikiler çok şanslı
(432 puan) tarafından
Hiç sorma ya bizim zamanımız da fakirlik vardı inan ben bebeğim bile oldu diyemem annem bezden dikerdi eşim de çok yokluk görmüş herşey bakmak istiyor benim olmadı kızımın olsun diyor heves işte çok güzel duygular bunlar. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına al hemen sütün insin bebeğini besle hiç zorluk görme inşallah canm
tarafından
Öyle vallahi muşambadan bez yaparlarmış, eşim bir hemşire hatası yüzünden senelerce hastanede yatmış bırak odayı doğru düzgün kıyafet bile giyememis o da öyle şimdi her şeyi almak istiyor çöpü eksik kalsa dert edinir. Amin kuzum Rabbim razı olsun inşallah ♥️ Allah'ım ne dileğin muradın varsa versin duan öyle güzel geldi ki ❤️
(432 puan) tarafından
Ayy canım kıyamam doğuma girmeden yaz mutlaka kuran okurum
0 oy
tarafından
Çok gzlmil cnm güle güle kullansn minik ❤️
(432 puan) tarafından
Canım çok sağol
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Güzelmiş canım güle güle kullanın bize Kısmet olmadı yapmak inş büyüyünce yaparım 
(432 puan) tarafından
Ay canım zaten kullanılmıyor biz büyüyen beşik aldık şimdi yanımızda küçük beşik var onda yarıyor   ayağa kalmaya başlayınca sarkar düşer aklı erene kadar yerde yatacak sonra da zaten yatak yaparız aldık bir heves ama pişman olduk odayı öldürdü kızım daha çok küçük ilk heves işte sizin de olur Allah daha güzelini sie nasip etsin :)
(2,321 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Harika olmuş cnm güle güle kullanın
(432 puan) tarafından
Sağol canm benim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah hayırlısıyla icinde uyutmayı nasip etsin inşallah cok guzel cnm
(432 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Ayy çok güzel olmuş

Duvarlarda harika görünüyo 
(432 puan) tarafından
Sağol canm duvarı boyamak istemedik ama beyaz çok boş kaldı bizde öyle yapışkan aldık trendyol dan az aklı erince hangi renk isterse o renk boyarız dedik hiç duvar aksesuarı almadık hepsini kendisi seçsin istiyoruz. :)
0 oy
tarafından

Herşeyiyle çok güzel güle güle kullansın minik 

Ama ben o kadar çok ****** suretine karşıyım.ya :(

(432 puan) tarafından
Sağol canm neye karşısın ayıcıkkara mı bende o kadar almam peluş oldukları için tüyünü yutar diye korkuyorum hep teyzeleri almış hediye zaten oda boş bugün öyle süs olsun diye az yerleştirelim dedik eşimle heves ettik ama kullanmaya başlayınca aklı erene kadar vermem
tarafından
Evet h,ayvanlara yazmıştım da sansür yemiş :D
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla büyüsün kızınız, benimde vardı hevesim ama ayrı bi odam daha yok malesef.
(432 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun Allah sana daha güzelini nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
7 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
14 cevap 365 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,129 soru

23,617,235 cevap

306,624 kullanıcı

...