0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde (1,764 puan) tarafından
Kizlar 16 yaşında erkek kardeşim var bir akşam arkadaşıyla gezerken parkta bir kızı bir oğlan dovuyormus kızda yardım istiyormuş abla aklıma siz geldiniz diyor arkadaşlar gittik kızı kurtardık bir tane ben vurdum oglana bir tanede arkadaşım vurdu kız kaçtı gitti oğlan da dedi tanımıyoruz oğlanı dedi. Sonra oğlan gitmis darp raporu almış ve raporda %40 kalici isitme kaybı almış.sikayette bulunmuş bunun üstüne kardeşim ve arkadaşını polisler almış ifadeler filan şikayetçi olan oğlan şikâyetini geri çekmiş polislerde konuyu kapattık demisler sonra savcı çağırmış olayi dinlemek için filan kamu davasina döndü demiş snra kağıt gelmiş dosya kapatıldı diye.savcı dosyayı mahkemeye sevk etmeden kapatmış ama yerine baska bir savci gelmiş ve dosyayı yeniden açmış kasten adam yaralamadan da 6 ay ile 2 yol arasına yargilanacakmis ne olur bu davanin sonu ya 

25 Cevaplar

0 oy
(2,013 puan) tarafından
Para cezasına çevrilir büyük ihtimalle 
(1,764 puan) tarafından
Tek onada razıyız Cnm öyle olsun geleceği yanmasinda
-Reklam-
0 oy
(29,837 puan) tarafından
Birşey olmaz korkmayın.
(1,764 puan) tarafından
İns Cnm tsk ederim
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim esim adliye calisani. Bildigim kadariyla almaz baska sucu yoksa erteleme olur. Ama 5 yil icinde suca karismamasi lazim. Gecmis olsun. Adalet iste! Cocougu diri diri gömen elini kolunu sallayarak gezer yardim eden sürünür 
(1,764 puan) tarafından
İns Cnm ya
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Umarım siciline işlemez:((
(1,764 puan) tarafından
İns canım oda. Polislik askerlik istiyordu yasi küçük ya islese bile 5 yıl içinde suca karismazsa sicilinden siliniyor o yüzden onu pek takmıyorum zaten o zamanda anca 21 yaşında olur askerlik polislik için başvurur yani öyle düşünüyoruz
0 oy
(7,620 puan) tarafından
İlk sucuysa 5 yıl ertelenir 5 yıl içinde bir suça karışırsa   bu sefer hakkında cezayı işlem başlar diye biliyorum
(1,764 puan) tarafından
İlk sucu canım daha önce hiç böyle birşey yaşamadı yani ilk defa karakolun yolunu öğrenmiş oldu ailem :(

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 303 göst.
3 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (230 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 248 göst.
+2 oy
17 cevap 724 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (176 puan) tarafından soruldu