0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Bi işe yarıyor mu kızlar yaa. Kızım çok tıkanıyor. Temizletmiyo da. Bi kere kullandım kışın ama odanın içi buz gibi oldu. Geri verdim komşumundu zaten. Şimdi kızım 9 aylık alsam işe yarar mı. Bide memnun kaldığınız varsa marka model söyleyin plss

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

5 sene önce oğlum doğmadan kendim için almıştım. Aldığım en iyi şeymiş. Taş gibi çıktı. Her hasta olduklarında kullanıyorum.

(589 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim. İçinde esas damlatabiliyomuyuz peki
tarafından
Evet istediğin şeyi damlatabilirsin
(589 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakıcam buna
tarafından
Bakma laf edersin bana :)
Ben 5 sene önce aldım bunu fiyatına baktım yuh dedim fırlamış resmen
(589 puan) tarafından
Valla baktım hafif bi baygınlık geçirdim :-D temiz 2. El bulursam alıcam valla bu kadar para nasıl veriyim parayı koklarım daha iyi :-D:-D
tarafından
İnanır misin 5 sene once 85 TL verdim buna. O zaman ayy bu kadar parayı boşuna vermeyeyim demiştim. Sonra aklıma geldi bakayım dedim abo :D
(589 puan) tarafından
Ayyy anammm valla 85 nerde 600 700 küsür nerde 8 10 tane alırsın o paraya resmen...
-Reklam-
0 oy
(450 puan) tarafından
Canım kış geliyor pratiklik ve uygunluk açısından kalorifer peteklerine asılan su kapları var onlara su doldurup petekleri yakınca hava nemleniyor ben her sene kışın öyle yapıyorum. 
(589 puan) tarafından
Benim vardı ama pek yaramadı ya peteklerim çok ısınmıyo ondan belkide
0 oy
tarafından
Internetten bak uygun fiyata var cnm  bence  her eve lazım bak simdi gribiz düngece açtım 1 saat kadar  sabaha doğruda oğlan tıkanır gibi oldu açtık yine rahatlayıp onun üzerine uyudu 
(589 puan) tarafından
Yarıyor demekki yaa alayım hemen valla çocuğum sabaha kadar hırıl hırıl düzgün uyuyamıyo
tarafından
Aynn cnm almalısın bencede
0 oy
tarafından
Ben canım weweell marka kullanıyorum faydası cok
(589 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım onada bakayım
tarafından
Rica ederim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
19 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mrv37 (3,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu

413,487 soru

12,448,268 cevap

46,215 kullanıcı

Kategoriler

...