Bayramdan önce yapmıştım gelen gidenin olmadığı halde yine kirlenmiş hissettim. Ve dip bucak temizlik başlasın
Bennn bayrm temizligi yapmıştım zaten 2 gun once de dip köşe temizledigim evi tekrar temizledim bugün simdi de o temiz görüntüyü seyrediyorum
Temizlik benim için mutluluk ev dağınım olunca istesemde oturamıyorum çok şükür gayet güzel bi huy bence pasaklı mı olalım yani
Bayramdan bu yana kirlenmistir tabi
Bnm de yapmam lazım ama bebiş izin vermedi şu anda babamız evi supurdu silmeye geçti kurban olurum
Ben halıları battaniyeleri yıkamaya gönderdim camları sildim perdeleri yıkadım mutfak dolaplarını bitirdim bugün koltuklar yıkanacak yarın dip köşe siler halılarımı serer banyo tuvalet cifler temizliği noktalarım diye düşünüyorum doğum temizliğini bitiririm. Bende çok seviyorum temizlik yapmayı ama üzerindeki ağırlığı atıp bi yerden başlayana kadar günler geçiyo
Ben hergün süpürür 2 günde bir viladayla ayda 1 elimle tüm evi silerim Mutfak hergün siliyorum eşim istemiyor kızıyor ama içime sıkıntı giriyor Altta hoca var eşimi aramış eşin çok mu titiz hergün temizlik var öğlenden sonra yapsa olur mu demiş uyuyormuş adam rahatsız etmişim
1,491,355 soru
24,370,533 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın