0 oy
315 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (701 puan) tarafından

Oğluma göre en uygunlari almaya çalıştım   burda bebek mağazası var bir de oraya bakacağım sizin tavsiye edeceğiniz bir site varmı uygun olan  oralarda bakayım 

image

image

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yani bana göre çok pahalı daha uygularıda var ama kalite olsunlar diyosan para sorunu yoksa bunlar çok güzel bence 

(701 puan) tarafından
Hangi sayfa cnm bakayım orayada maddi sıkıntı olmayan varmı ki ama el mecbur alıyoruz
tarafından
Öyle tabii canım çok pahalı herşey hani trenyol dan falan mı baksan ben ordan bi kaç takım alacakdım ama son anda kıyafet getirince annem almadım.
(701 puan) tarafından
Tamam bir bakayım oraya
tarafından
Kızz bide civil e baksana ordan Bazen çoğu şey uygun oluyo
(701 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim oğlumu uyutup bakacağım
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Paran varsa guzel canim hepsi 
(701 puan) tarafından
Uygun olan site varsa ardan bakmak isterim canm bir iki parça fazla alirim en azindan
(22,057 puan) tarafından
Valla canım netten almiyom hic mağazadan aliom dolu takımlar var ucuza marka takintimda yok ne olursa onu alirim
(701 puan) tarafından
Burda bı iki tane var cnm ilçe burası onlarda tek biziz diye pahalı satiyur
0 oy
tarafından
Canım en ucuz market var googl yaz çıkıyo hem uygun hem kaliteli ben hep ordan alışveriş yapıyom bunlar çok pahalı gerçekten kışlık içinde ince 
(701 puan) tarafından
Tamam canm bakicam
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kaliteli bişeyler oösun dersen fiyatlar iyi bence anma tabii çok daha uygunlarıda var
(701 puan) tarafından
Yani ilk yikamada cekerse yada kötü olursa boşa para vermiş olcam canm uygun ama kaliteli olsun dedim
(1,309 puan) tarafından
Çekmez renkleride solmaz lw nın ürünleri çok güzel
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bence uygun ben geçen mağazasına gittim bı Sweat 60 liraydı bu takım birde al bence üsteki çok uygun 
0 oy
tarafından
Çok güzeller ama çok pahalılar 
(701 puan) tarafından
Daha Uygun olan yoksa el mucbur alicam
tarafından
Bu devirde birşey alınmıyor
(701 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından

Bunların nesi uygun kız :)

Minicityden bakabilirsin. 

(701 puan) tarafından
Dediğin sayfa da bu fiyatlar cnm daha uygunu bilen varsa.onkari alcam
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bende arayış içindeyim banada pahalı gelio bi kac bisey ekledim 450 tutu almadim cok yani bi kiyaf bile bu kadar tutuyo ne hallere geldik yaş büyüdükçe kıayfete pahalı oluyo en ucuz bebek baktm orda da pahali oldu civile baktm lcw baktm ucuz bsey yok dün gece trendyolda civilin sayfasnda aldm bi iki parca kuponum wardi onuda kulandm ama cocuğun kışlığı yok pazara bakarm olmadı magazaya gidip bakarm
(701 puan) tarafından
Aynıyız canm pazarda yok küçük bir yer burası birde iki parça her sene büyüyor kar bitmeyecek bunlarla iç çamaşırı alt donu çorabı var daha
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canım daha uygunlarida dagiliyo boya saliyo. LCW üstüne küçülene kadar giyer taş gibi.  Bence pahalı ama değer.
(701 puan) tarafından
Bu zamana kadar hep ordan aldım cnm ama bu sene çok arttı fiyatlar haklısın 2kis giydikleri bile var bazılarında ama tek ihtiyacımız bunlar değil her sene büyüyor belki daha uyguna kaliteli alan vardir
(1,776 puan) tarafından
Haklısın valla canım ama işte inşallah kaliteli uygun fiyatlı bı yer denk gelir.
0 oy
tarafından
Modacocukhayat var ınstagramda hayet uygun ve kaliteli
0 oy
tarafından
Instagram varsa prensesbebe var kuzum modacocukhatay birde 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,493 soru