0 oy
1,541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşiniz,babanız,abiniz dışında başka birinin arabasına binmek zorunda kalsaniz ön koltuğa mı oturursunuz?  arka koltuğa mı yada binermisiniz ? Eşimin kardeşi yada kayinbabam okula götürcek bugün beni eşim işte, onlara guvenmedigumden değilde ne bilim rahatsız oluyorum ben kendimce, yada arka koltuğa otursam değişik mı olur bilemedim kızlar  ya :ermm:

48 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından
Bende asla arka dolu değilse öne oturmam 
-Reklam-
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Arka  koltuğa  otururum  önde  rahat  edemem asla 
0 oy
(425 puan) tarafından
Niye rahatsız olayım y eşimin kardeşi benimde kardeşimdir babası babamdir siz rahatsız oluyorsanız ya çok yobazsiniz kusura bakmayın yada karşı tarafın bısey ini gormussuzdur
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Ben arkaya otururum şahsen selam verip bin drekt arkaya merhaba baba abi neyse öne oturmak saçma bence mecburiyet dışında bi kere küçük kaynım öğle yemeğinde beni işten aldı illa yenge yemek ısmarlicam ben sana diye onda bile ne kadar rahatsız oldum bilmiyorum ben rahat edemiyorum öyle ya bi de etraf drekt saçma sapan laf eder bizim burası küçük bi yer bi tandık kadın gördü hatta giderken hemen tanıştırdım eşimin kardeşi diye hemen laf çıkarırlar sonra Allah korusun 
0 oy
tarafından
esimin kardesi ve kayinpederimse on koltuga otururum, yabanci diller sonuc olarak..
0 oy
tarafından
Arkada oturuyorum öyle rahat ediyorum zatenn çocuklarımız var onlarla arka daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 619 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 445 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 645 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 523 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu

408,181 soru

12,259,908 cevap

37,335 kullanıcı

...