0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Geçen yil dogum sonrasi ağır depresyon gecirdim simdi kış geliyor eskisi gibi hasta olma korkusu var sanki yazın yoğunluğu bitmiş herşey rölanteye geçmiş gibi bi can sıkıntısı var kendimi oyalamaya çalışıyorum ama gene geliyo aklıma ve bi ruh sıkıntısı 

4 Cevaplar

0 oy
(25,197 puan) tarafından
4 mevsim gibiyim hergünüm ayrı güzel :D her anın tadını çıkar bidaha mı gelcen dünyaya 
tarafından
Öyle ramazanda babam vefat etti ötelere biraz kafam takılıyor bu buhrandan nasil cikacagim bilmiyorum
(25,197 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun sabırlar versin size
tarafından
Amin sagol canim
-Reklam-
0 oy
(3,541 puan) tarafından
Hayırrr ben bi an önce kış gelsin istiyorum böyle ağır ağır kar yağsın sıcak cikolatami alayım yorganın altında dizi izliyim tam kış insanıyım ya
tarafından
Neden yaz kosusturmasini sevmiyor musun
(3,541 puan) tarafından
Yok bunalıyorum sıcaktan ben kisi seviyorum
tarafından
Bende oyle cok terlerim yoğunluğu degil sakinliği severim normalde ama depresyon denen şey gelmiyor bu mevsime galiba
0 oy
(5,213 puan) tarafından
bu hayat depresyona girmeye değmez onun için al bebişini hava sıcak oldukça çık gez dolaş kendini mutlu edicek şeyler yap aman bidaha gelmicez dünyaya
(5,213 puan) tarafından
şanslısın ben doğum yaptıktan 8gün sonra kovit oldum 5ay önce bebeğim eşim annem. annem burda hiç bilmediği yerde 6gün yattı hastanede çok kötüydü ozamanlar
tarafından
Çok şükür gecti gitti canim bende tam kapanmada babami kaybettim cenazesine gidemedim karantidan çok şükür sıkıntılar geçiyor ya geçmeseydi
(5,213 puan) tarafından
geçmeseydi yaşayamazdık ama inan ölüm çok zor o bile geçiyo allah sabır versin
tarafından
Evet cok kisa zamanda gelişti herşey bizde belirti vermedi bilmiyorduk covid oldugumuzu babam hastanelik olunca anladik seni tandigima memnun oldum canim
(5,213 puan) tarafından
bende memnun oldum canm
0 oy
tarafından
Bol bol Kuran oku canım. Rabbim göğsünü genişletsin. 
tarafından
Amin sağol canim<3

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 283 göst.
17 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
19 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kedili9 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
21 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,439,158 soru

23,660,714 cevap

308,957 kullanıcı

...