0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar atamamiz Gaziantep Nizip e çıktı. Orda oturanlar nasıl bir yer olduğunu ve doktor önerisini yazabilirlermi

3 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Merhaba canım nizipten :)
(206 puan) tarafından
Eşin öğretmen mi cnm. Nerede çalışıyor
tarafından
O zaman şimdi ya 2500 ya 3000dir. Yok canım sosyal hizmet uzmanı adliyede calisicak
tarafından
Adliyeye yakın evler pahalı mi
(206 puan) tarafından
Kiralar genelde 1300 1500 arası değişiyor canım söylediğin taraf benim evime uzak ben bizim tarafları biliyorum
tarafından
Neresi canım sizin taraflar
-Reklam-
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Gaziantep sahinbeyden slmlar nizipte hastane olarak bir tane büyük hastane var bildiğim kadarıyla adn ydi sanırsam onun dışında tip merkezi tarzı yerler var büyük özel hastanelee yok merkeze uzak 35 km filan vaf merkezle arasında ama antepin en gelişmiş ilcelerinden diyebiliriz sahinbey sehitkamilden snra nizip ve islahiye gelişmiş ilcelerinden
tarafından
Ay darısı bana bende 2. Bekliyorum:) Allah bağışlasın bu arada:)
(1,764 puan) tarafından
Sagl canım sende bir avazda kurtul inşallah saglkkla gelsin meslekleriniz ne acaba bide aslen nerelisiniz
tarafından
İnşallah kuzum
 Gıda mühendisym çalışmıyorum şuan eşim de sosyal hizmet uzmanı. Ben Diyarbakırli o Antepli:)
(1,764 puan) tarafından
Hmmm benim eşimde asker personel bende hemsireyim özelde çalışıyordum bende suanda bebek buyutuyorum çalışmıyorum ben Yozgat esim kirsehirli :))
tarafından
Ne güzel:) umarım hakkınızda hayırlısı olur:)
0 oy
(4,261 puan) tarafından
Nizip küçük ama gelişmiş bi yer merkeze zaten çok yakın eğer arabanız varsa merkeze de gidip gelebilirsin ama kiralar ve ev fiyatları çok çok yüksek tabi semtine göre değişiyor ama adam akıllı bi yerde oturayım dersen uygun kira bulmak zor 
tarafından
Bı ara baktim öylesine uygundu şimdi baya pahalı ya nasıl böyle oluyor aklım almıyor. Alışveriş merkezi flan varmı. Çocuğum için soruyorum:))
(4,261 puan) tarafından
Merkezde var canım forum primemall ve sankopark var Nizip’te yok
(1,764 puan) tarafından
Canım merkezinde kiralari 3+1 3 bin 2+1 ler 1900 filan yani temiz semtinde oturmak istersen merkez de uçtu kira konusunda
tarafından
Hey maşallah ya antebe pahalı diodum geri aldım gayet normalmis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
+1 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.