Bugün fakirlikte sınır tanımadık lcwya gittik kızıma şöyle afilli elbise alayım dedim lcw tadilatta avmdeyiz bu arada kotonda vs. Güzel şeyler yoktu o aradığım muhteşem elbiseyi bulmak istiyordum panço diye bir yer varmış adından anlamalıydım zengin bebe yeri olduğunu kfjajabajdbaha neyse girdik biz tabi kasıla kasıla bakıyoruz eşimleeşim diyor bu falan beğenmiyoruz birde güya orda bir görevli yardım ediyor en son bir papatyalı elbise beğendik tabiki biz fiyata bakmıyoruz en fazla 100 olur falan ooo çorapp çok iyi bambu onuda aldık aşkım şurda bandana var onuda alalım takım olsun all aşkım alll kasaya gittik yanımızdada adam kadın demesin mi 385 tl neeee ??? Biz adama diyo sandık eşim cüzdanına bakıyor ben eşime paradoksa girdik dedim bu çorap ne kadar 2 tane çiftti incecik 55 tl dedim bunu çıkarın ne 55 tlesi güya bambuymuş bambu en ucuz şey ya kapitalizmin önüne geçemiyoruz malesef bandanada 30 tl al tarafı lastiğe kurdela bağlamışlar geri kalan Elbise fiyatıı 300 tl mecburen aldık kendimi kötü hissettim eşim dedi ki ilknur bu elbiseye iyi bakıyorsun yatağımızda yatır besle bak o üşümesin hahahababha