+1 oy
1,231 göst.
Diğer kategorisinde (2,957 puan) tarafından

cok sukur bin sukur rabbime ummadigim an tedaviyi biraktik tam 2 aydir hic bi ilac kulanmazken tedavi olunmazken hamile oldugumu ogreniyorummm allah isteyen herkese nasip etsin

image

image

37 Cevaplar

0 oy
(595 puan) tarafından
Gözün aydın canım hayırlı olsun saglikla kucağına al insallah Allah'ım olmayanlara da versin :) ❣️ bide tırnaklar şekillllllllll dikkatimi o çekti :D :D 
-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Gozun aydin canm sag salamat insallah
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlı evlatlar versin canım çok mutlu oldum senin adına 
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin canım

0 oy
(49,845 puan) tarafından
Hadi gözün aydın☺️
0 oy
tarafından
Hadi hayırlı olsun canım 
0 oy
tarafından
Aayyy gozun aydin kuzum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi diger olmayanlara insallah ❤️
0 oy
(391 puan) tarafından

İnan ki sanki benim olmuş gibi sevindimmm, Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin 

Hadi gözün aydın canım, her daim mutlu olun inşallah <3:kissing:
0 oy
tarafından
Yaaaa çok sevindim. Allah kucağına da almayı nasip etsin maşallah ikinize de :) 
0 oy
(2,957 puan) tarafından
hepinize cok cok tsk ederim allah razi olsunnn tek tek yazamiyom akrabalar filan bayram yapiyoruzz sizi seviyorummmm
0 oy
tarafından
Allah hayırlısıyla kucagina versin inşallah. Cok sevindim❤
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Işte böyle gelir mucizeler yeter ki Allahtan ümidimizi kesmeyelim
0 oy
(10,401 puan) tarafından
Yaaaaaaa kuzum çok sevindim inan ki hep aklımdaydın güzel haberlerini bekliyoruz (◕ᴗ◕✿)
0 oy
(15 puan) tarafından
canım hayirli olsun adetin kaç gün gecikmisti
0 oy
tarafından

Rabbim ol dedimi oluyor cnm kendimden biliyorum.  İlk evlendim bana tüm Dr lar senin cocugun olmaz tüplerin tıkalı dedi. Ameliyat için gün bekliyordum.  Hamile kaldım. Ve şuan 3 gebelik geçirdim. 

0 oy
(8,076 puan) tarafından
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bende prensesimi bir haftadır doğurdum mis gibi kokusunu içime çekiyorum artık çok şükür darısı başına inşallah dualarım seninle kuzum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 
0 oy
(603 puan) tarafından
Hayırlı olsun. Aşı olmuş muydunuz? Genelde aşıdan sonra gebe kalamyan anneler gebe kalmış. Bazı dr.ların tezleri var bu konuda. Hakkınızda hayırlısı çok sevindim adınıza.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 747 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 804 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beytnurrr2727277 (2,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 736 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 770 göst.

Kategoriler

1,514,203 soru

24,693,960 cevap

368,513 kullanıcı

...