0 oy
390 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Eşimle bugün halasina gtcektik.cagrdi hepimizi dünde.kaynanaa köye gtms akrabası ölmüş neyse arabada gdyoruz süratli değil di eve grdk bde halasina hedye aldm.ben acaba ona mı surat yapti o kadın Hic boş glmyor dye götrdum.brde kaç kere.sordu çocuk yedimi ettmi dye insan içinde bende anne yedi evde de yedi dye cikstim sonra mutfaktan ckmadi eve gelen kdr surat ne iyigeceler dedi ne bsy alt katta oturyor eşime dyorum.esim.eger onu sorduysa kaç.kere yedrdn dye. Ona kizdysa iyi ypmssn sen baakamyomusun dedi.ama.icim.icimi yiyo eşime gdyorum GT sor banane dyor sizce sorsam neden yüzün aşık dye yoksa umursamym.mi?

10 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Kız ne takıyorsun bu kadar küstüyse küstü
-Reklam-
0 oy
(13,505 puan) tarafından
Boşver ya hiç sorma söylemek istese söyler kocaman insan trip yapmak hiç hoş değil
(44 puan) tarafından
Çocuk gibi r smen sürekli arabada dışarıyı izledi madem glmceksn bzle suratlisin gelme moral bozma
0 oy
tarafından
Kaynana suratını görünce aklıma şey geldi :D bana dediler ki hamileyken kime çok bakarsan bebek ona benzer. Ben de telefonumdan kaynanamın bütün resimlerini sildim :D göz göze gelmemeye falan çalıyorum :D
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Normal de aranız nasıl canım eğer iyise sor bence bide geldi geleli mi aynıydı belki başka bişey vardır seninle alakalı değildir
(44 puan) tarafından
Nrmlde iyiydi gldgndede.konustuk arbaya bindi ordada ama oraya gttk degsti hedye aldm.dye mi bozldu yemek yedimi dye KC göre sordu cvp verdim.dye mi öyle yaptı ne mutfkatan ckti eve gldk ne iyi gcler dedi ne başka  aldı posetni önden önden gtti
(4,144 puan) tarafından
Sen bişey yapmamışsın kendisi bilir boşver üzerine düşme şımarıyolar iyice
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Aman beya takma kafana boswer 
0 oy
tarafından
Amaan boşver neyi soracak kocan, üzerine gittikçe iyice nazlandıracak kendini 
0 oy
(207 puan) tarafından
Çok kafana takma derim şimdi gidip nazını alsanız gene aynı şeyleri yapacak. En iyisi üstelememek, hiç birşey yokmuş gibi konuş gül bebeğinle ilgilen, sen kötü birşey dememişsin yani. 
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Yaa ne takıyorsun kiii. Eşin de demiş iyi yapmışsın diye. Hem derdi hediyeye falan o kadar da kıskanç olmayıversin.

Yok illa yüzü gülsün istiyorum diyorsan al yarın Bi hediye de kaynanana bak nasıl yumuşuyor
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Hiçte sorma canım 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben olsam sormam hediye almana yaptıysa da haklısın yemek konusunda yaptıysa da haklısın canım bırak hiçbirsey olammis gibi yap

İlgili bir soru bulunamadı

405,933 soru

12,167,506 cevap

36,631 kullanıcı

...