Merhabalar buraya sizlerle dertlesmek iyi geliyor hanımlar bi konu hakkında bahsetmek istiyorum sizlere.2yillik evliyim ve eşim le severek evlendik eşim memur (polis) ben ise ev hanımıyım konuşma sürecinde hersey güzeldi ben eşimi çok seviyor dum hep onla olmak isterdim o da ozamanlar iyiydi iltifatlar romantik sözler falan derdi evlendik ilk.1 yıl yine herşey güzeldi sonra hamile kaldım hamileliğimde birşeyler çatırtamaya başlamıştı sanki yine öyle böyle derken oğlumuz oldu şükür ve oglumuz olduktan sonra tamamen bağlar koptu ve hep korkardım çocuk olunca inşallah aramız soğumaz diye öylede oldu daha dün kavga ettik bağırdı çağırdı vurdu kırdı gitti işine kavganın sebebi ise sadece yemek oda hazır yemeği onune hemen koymadım diye sudan sebeblerden hemen bağırıp çağırıyor 2 dkka ciddi bisey konuşsak yada ben biseye yorum yapsam o öyle değil böyle sen bilmiyorsun gibisinden küçümser haretler yapıyor 1 gün iyiyse ertesi gün kavga ediyoruz zaten beni de son 1 aydir beğenmiyor sürekli kilo aldin göbeğine bak koca karı gibisin zayifla tarzi onur kırıcı laflar ediyor ben doğum yaptim hastaneye elini kolunu sallayarak geldi insan bi kuru cicekte olsa incelik yapar herkesin eşi almıştı mesela hastanede oda arkadaşımın filan onuda geçtim hic heyecan katmıyor hayatima ne bi supriz ne bir romantiklik nede bir doğru düzgün sevgi doğum günü özel gün filan hepsini umursamaz onlara para veremem der ve en kötüsü de ben artık onu sevmiyorum inanin ssdece arkadaş gibiyiz eski videolarimizi izliyorum resimlere bakiyorum ne kadar da mutluymusuz ne olduysa 1 yıl içinde oldu bana düşkünlüğü yok milletin içinde yer bitirir şunu şöyle yap düzgün yürü benim bir sürü çevrem var diye dışarı gezmeye bile çıkmaz gitmez olduk beraber ben sadece oğlumu alip arada parka gidiyorum birde gececi isten geldiği gibi aksama kadar uyuyor akşamda bi sinirle kalkip yemek yiyip telefon başına geçiyor ilgi sıfır anlayacağınız oğlum 6 aylık bu arada annemle paylaştım bu durumu yapamıyorsan bırak gel diyo suçu bana buluyor sen konuşurken en başında anlamadinmi diye nerden bilebilirki insan ozaman boyle olacağını eşimle karşıma alıp konuşuyorum neden böyle oldun niye yapiyorsun diye meslek yüzünden diyor ama tamamda hep böyle olmazki bir şeye cevap versem erkek gibi karşılık verme diye kızıyor bu seferde sevemiyorum artık onu içimde ona karşı olan çoğu şeyleri öldürdü buna çok üzülüyorum...sadece oğlum için varım sadece...