Bende senin gibiyim bizde gezerdik senin kadar şehirler arası olmasa da gece 3 4 e kadar arkadaşlarımızla takılırdık. Bi hamile kaldım artık çok çıkmamaya başladık çocuk oldu ve çok fazla huysuz bi çocuk tek başıma bakamadım kaynanamın yanına geldim inşallah burdan dönğnce artık yavaş yavaş dışarı çıkmayı düşünüyorum benimde bebek arabam yok kanguru var ama onu da sevecek mi hiç bilmiyorum.
2 kizim var. Buyuk 2 yasinda kucugu 35 gunluk daha. Tek kizim varken hic zorlanmadik hep ciktik gezdik esimin ailesinden firsat buldukca kartepeye filan bizde gittik hep gezdik bebek var demeden halada geziyoduk taki 2.dogana kadar 2 gun once çadır mangal falan malzememizi ayarlayıp kamp kurmaya gittik guzel bi yere sehrin dışında biraz. 2 cocukla pisman oldum inanki. Biri uyuyor dogeri uyaniyor ayni anda agliyorlar durmuyorlar ne yedigim yemekten anladim ne denize girebildim ne bisey yapabildim. Cadirin icinde bebek sallayip emzirdim surekli ordan bilr cikamadim dogru duzgun.
Vallahi ben çıkıyorum hergün bebeğim 3 günlük ti çıktım kahvaltıya gittik ailemle çok bunalıma girdim yeni yeni düzeldim sayılır 2.5 aylık oldu oğlum Evimin onu park hergün çıkıyorum iyi geliyor kafama esiyor koyuyorum arabaya oğlumu alışveriş yapıyorum oturuyorum biyerde yemek yiyorum geziyorum geliyorum araba çok rahat gerçekten birde otobüsle gidiyorum heryere düşün
1,492,888 soru
24,392,733 cevap
349,426 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın