0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından

image

cok ovduler aldim fakat 3 çocuğumda tutmadi bu emzigi gereksiz ağır. Ben agzima aliyom ben bile tutamiyorum sakın almayin banada drs oldu :ermm:

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu ne biçim emzik kız
(1,254 puan) tarafından
Ne bilim kuzu ayicik gibi druyo agzina alinca. Cok ağır cocuk agznda tutamiyo bile
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla irsey diyim mi bu çok ağır bi emzik Philips avent ultra air alsaydın keşke
(7,619 puan) tarafından
Aldim 100 tl ye ikili 6 18 ay midesini bulandırdi
(595 puan) tarafından
Hml kaç aylık bebeğin canım benim kızımda ilk 6 aylık olunca 6-18 olanı aldım öğürdü büyük geldi 7 aylık oldu öyle kabul etti emzigi
(7,619 puan) tarafından
6 ay 18 günlük insallah alır az büyüyünce vercem bende
(595 puan) tarafından
Alır alır ilk görünce banada çok büyük gelmisti zaten eltimin oğluda 18+ kullanıyor geçen baktım tıpa tıp aynı boy tek fark 18+ olanların memesi daha sert
(7,619 puan) tarafından
Valla midesi bulandı dedim herhalde büyük  geldi ağzına 1 ay sonra tekrar denicem
0 oy
tarafından
Geçen biri sordu aynısını söyledim :D alma ağır çocuğun ağzından düşüyor diye. Allahtan ben para vermemiştim. Birde dolapta sattım onu :)
(1,254 puan) tarafından
Yaaa dur kiz bende letgoya koyayim gicik emziği iyi dedin :D
0 oy
tarafından
Bir kere almadın mı almıyolar bütğn mağazalardakileri topla şekere bala batır almıyolar ben bile almak istemem şahsen
0 oy
tarafından
Bana komple emzik gereksiz geliyor ya niye acaba 
(1,254 puan) tarafından
Ay gazli bebeklerde kurtarici oluyo kuzu. Gazi olunca sürekli emmek istyor emdikce gazlaniyo :D emzik verince o hirsla hem emiyor hem gaz cikariyor hahahah
tarafından
Kolikti kuzum benim kız 3 ay ne çektim ama vermedim hiç
(1,254 puan) tarafından
Ay benim oglanda kolik galiba . Bi muzik aciyorum sakinlesiyo kolik.muzigiymis yeni kesfettim :D her yolu denyrm bakalim
tarafından
Benimki anne karnı sesini duymadan uyumazdi
(1,254 puan) tarafından
Onuda aciyrm bazen. Kendini anne karninda sanirmis
0 oy
(135,948 puan) tarafından
o ne kiz pandalimi 
(1,254 puan) tarafından
Pandami.ayicikmi.bende cozemedim cnm :D agzina alinca çok komik oluyo :D tabi tutmuyoda
0 oy
tarafından

Bunu biliyorum ama zaten emzik tutmayan bebek istersen trilyon harca yinede tutmaz zatn bunlarda nerden baksan 100 e yakın fiyatı üstelik vana emzik aşırı gereksiz geliyo yani düşünüyorum da boş boş emiyo garibim yazık bebeklere benim doğum yapınca bi kadın dayadı çocuğa emziiği hemşire geldi dedi bu ne yaa senin ağzına böyle emzik dayasalar rahat edebilirmisin diye hemen çıkarttırdı bayaa kızdıydı kadına

(1,254 puan) tarafından
. Ya bende cok faydali bulmuyorum emziği de artik caresiz kaldim cok agliyor asla susmuyor aşırı gazi var neler neler yaptik en son çare emzik vereymde sussun dedim çünkü emmek istyor beni. Emdikce gaz oluyor hirslaniyo emdigi sut mideye fazla geliyor bu sefer sil baştan basliyoruz herşeye. En azından emzikle biyerde yorulup uykuya dalar diye emzik verym diyorum onuda tutmuyor zaten
tarafından
Allah yardımcın olsun canım geçdim bu yollardan nerden baksan 6 aylık olana çekicen
(1,254 puan) tarafından
Amin cnm ilk çocuğumda 1 yil cektim bu gaz olayini umarim 6 aydan kısa sürer :(
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Hiç emzik vermedim 
0 oy
tarafından
Bende ikitane almıstım bundan ama ben emzık tutturmadım
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım almayan çocuk almio arkadaşımin  2 çocuğu da almadi ikincisinde o kadar emzik denedi su iyi bu iyi ama yok
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Ben wee ninkini aldim hep onu emiyo
(1,254 puan) tarafından
Wee babynin emziklerinin uçları çok kotu . Ben o yuzden bunu aldim zaten bide.wee.babyde boyle düz uçyok cok aradim ben avent cok pahalı diye wee baby aradim ayni uçtan oda yok. Damaklida vermem damak yapisini bozar diyolar
0 oy
tarafından
Kaç tane emzik aldım tutmayan bebek tutmuyor valla 
0 oy
tarafından
Ucu anne memesine benzeyen mi bende aldım kenarda duruyor 
(1,254 puan) tarafından
Evet anne memesi gbi ama çok ağır olduğu icin tutamıyor
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Pahalı olduğuna göre kilo aldırıyor.  Her halde bende brş tane alayım "ALLAH aşkına" diğerleride emzik buda emzik gerçekten merak ettim özelliği neymiş.? Bu kadar para yazık 
(1,254 puan) tarafından
Vallahi bende anlasam ne ozelligi olduğunu cok sinir oldum icime oturdu. bisuru emzik denedim tutmadi en son bunu alaym.dedm bunuda tutmadı
0 oy
tarafından

Almadan sorsaydin söylerdim valla. Minnacık ağzıyla onu nasıl tutsun sabi :ermm: zaten eline alınca fark ediyo neden aldın ki cnm 

0 oy
tarafından
Ay bende emziklere dünya para verdim birinden birini tutarda susar diye. Hiç birini tutmadı da susmadı da. Verdiğim parayla kaldım :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 30 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 154 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 429 göst.