Bence insanlara fırsat verme. Bana da o zaman çok yapmaya çalıştılar izin vermedim. Benim özelim sizi ilgilendirmez dedim. Görüşmedim bile. Herkes kendi işine baksın. Bebek bakmak çok zor inan ki. Elalem diyor diye asla yapılmaz. 2000 tl meme emmeyen bebeğin aylık gideri o da hastane falan yok. Kıyafetlere el vurulmuyor. Belki maddi durumun iyidir tabii bilemem ama gece uykusu yok, gündüz 1 dk durmuyor. WC gidemiyorsun, banyo yapamıyorsun, rahatça gezip tozamıyorsun. Çıksan aklın bebekte çıkmasan eksiğin oluyor ya da bunalıma giriyorsun. Vucudun değişiyor, bedenin değişiyor. Eşinle arana cinsel soğukluk giriyor çünkü fırsat yok bakım yapmaya, banyoya, yatağa.. Her şey çok değişiyor. Bence çocuk fikri kesinlikle çocuksuz hayatın keyfini çıkararal, hamilelikte büyüyen kalça, göbek, memeler olmadan, sağa dön dert sola dön dert durumları olmadan mışıl mışıl uyuyarak geçirilmeli. Olacağı varsa elbette olur. Tedavi olman gerekliyse ol tabii ki ama yine de kendini rahat bırak. Ki o konuşanları susturmazsan doğurunca başına daha büyük bela olurlar. Şöyle bak böyle bak vs. Ooo 2. Ne zaman.. Milletle uğraşılmaz. Asla yaranamazsın.