+1 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde (1,775 puan) tarafından
hepinizi cok seviyom oncelikleee ilk hamileyken ogrendikden sonra esinizle resimmi bebege aid gebelik tessto filan wpda paylasib altina ne yazdiniz nasil bi cumle kurdunuz

40 Cevaplar

0 oy
(2,368 puan) tarafından
İlk 3 ay tehlikeli zaten bence biraz bekleyin duyurmak için Allah muhafaza etsin ve korusun yavrunuzu çok mutlu oldum sizden bu haberi duyduğuma sürekli takip ediyordum sizi
-Reklam-
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Kaç haftalık hamilesin
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Esim benzerim yoktu benim esimi buldum benzerimi bekliyorum die resim paylasmistim❤
0 oy
tarafından
paylaşmadım 2sinde  paylaşmayı da düşünmedim 
0 oy
(3,145 puan) tarafından

Doğurana kadar kimse bilmiyordu ailelerimiz dışında onlara da 2 aylıkken söyledik en son doğurdum resim paylaştım herkes şooookk:D:D

Ama çok paylaşmak istiyorsan ilk 3 aydan sonra paylaş canım benim bir arkadaşım daha test yaptığı gün herkese duyurdu doğurana kadar kanaması kesilmedi riskliydi gebeliği nazar olur bekle biraz sonra paylaş 

0 oy
(8,136 puan) tarafından
Paylaşmadım canım herkese sosyal medyadan duyurmak bana mantıklı gelmiyor ki dinen de bu böyle ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.
0 oy
tarafından
Ne gerek var zaten göbeğin çıkınca anlar herkes hamile olduğunu 
0 oy
(48 puan) tarafından
Yanlış anlama lütfen benim ilk gebeligimde herkese soylemistim bu kaç gün içinde düşük oldu ikincide 7 8 haftalık olunca soyledim bunda ise 2 aylık olunca soyledim eltime falan ikiz olduğunu da kaynanam görümcem ablamlar ve annem biliyor dört aylık olduk daha da soylemeyi dueunmuyorum eşimin halası gil gözleri var valla hiç dogurana kadar bile söylemek istemiyorum keşke doğduktan sonrada soylememe şansın olsa resmen bildiğin onlar birşey diyince işlerim ters gidiyor şimdi bunlar ikiz olunca doğunca bunlarin pis gozunden herşey ters gider diye hiç soyleyesim yok onlara eltilerim de bilmiyor öğrenince hepsi şok olacak :)
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ayy test falan paylasamam utanirim ben oyle hamile oldugumu gorsunler diye bi cabam olmadi acikcasi ama bi iki foto paylasmisimdir ailecek gezmede falan gobegimle :D
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Dünya tek biz üçümüz yazmıştım :Dd
0 oy
(3,679 puan) tarafından
6 aylıkken oğluma aldığım ayakkabıyı paylaşmıştım herkes öyle öğrenmişti :D 6 aya kadar aileler hariç kimse bilmiyordu göbeğim de yoktu görende sormuyordu hamilemisin diye 6 aylıkken ayakkabıyı paylaşınca herkes şok olmuştu :D
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Paylaşmadım durum olarak paylaşamam da ya baba göre bir davranış değil 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Hayır paylaşmadım
0 oy
tarafından
Evlilik sizi karı koca yapar , cocuk ise Aile.. işte bız smdı tamamlandık

Boyle bı yazı okumustum cok hosuma gıtmstı 
0 oy
(328 puan) tarafından
Paylaşmadım. Çevremde anne baba olamayan insanlar var. Bebeğini kaybeden, düşük yapanlar var. Gözlerine sokup canlarını bir de benim yakmaya hakkım olduğunu düşünmüyorum. 
0 oy
(788 puan) tarafından
Test ve ultrason resmi paylaşmadım ama normal kendi fotoğrafımı paylaştığımda hamile olduğum belli oluyordu özellikle gizlemedim yani. Bı iki kere de aldığım güzel kıyafetleri paylaştım
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Hamileyken de doğurduktan sonra da hiçbir şey paylaşmadım. Bebeğimi merak ediyorlar etsinler sosyal medyada sergileyemem çocuklarımı. Bu benim düşüncem paylaşanlara da saygım var herkesin kendi düşüncesi. :))
0 oy
(679 puan) tarafından
Kimse ne hamilrligimi ne cocugumun dogdugunu sonradan anladi bana cok sacma geliyor karninj paylaşmak  fotograf cektirdik ama hic paylasmadim 
0 oy
tarafından
Hiç bi yerde paylaşmadm canm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zeynebimmm (15 puan) tarafından soruldu

412,837 soru

12,429,543 cevap

45,618 kullanıcı

Kategoriler

...