Kızlar geçen günde yazmıştım eşimle biz gezide tanışmıştık ve sonradan netten buldu beni ekledi konuştuk 7 yıl geçti neyse evlendik felan 8 ay felan oldu evli olalı bugün misafirliğe gittik kayınbabam ayyaşın önde gideni hergun içer zıkkım içsin pislik misafirlerin içinde netten bişey almican karı Alcan dedi ben o kadar kötü his ettim ki kendimi bir keresinde de kaynanamlara indim altlı üstlü oturuyoruz kışlık melemenlik yaparken kaynanam aynı şeyi kullandı netten karı Alcan lafını baban böyle diyo ondan dedim dedi kahka atti bu iki oldu şimdi misafirlikten geldik eşim moreli bozuldu orda kızdı babasına eve geldik istemsiz benimle tartıştı keşke evlenmeseydik seni bunların içine sokmasaydim senin günahını aldım felan dedi kızlar napicam ben bilmiyorum evimde de huzur kalmıyor artık eşim benden soğuyor mu bilmiyorum bunlar yüzünden eşim zaten ailesiyle arası iyi degil sevmiuor bazı olaylar var harcanan ben oldum o kadar pişmanim ki benim günahım neydi Allah'ım keşke hiç evlenmeseydim dedim ben onun için ta İzmir'den ordulara gelin geldim kendime üzülüyorum